Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Η πραγματική εικόνα του Gay Pride No 2 –



Aυτον τον πολιτισμό θέλουν να μας φέρουν τα Συριζο-γουρούνια;  Θέλουν σφάξιμο στο ..γόνατο.
  Το παρόν άρθρο δεν περιέχει τις σκληρές και αποτρόπαιες  εικόνες που υποβιβάζουν τον Άνθρωπο πολλά σκαλιά κάτω από τα ζώα. Εάν θέλετε μπορείτε να τις δείτε εδώ.
Αν και αυτές οι εικόνες δεν έχουν σκοπό να είναι πορνογραφικές, μερικοί άνθρωποι μπορεί να τις θεωρήσουν ως τέτοιες. Εξαιτίας αυτού, μόνο ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να τις δουν.  
Το άρθρο αυτό παραθέτει ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ για το φεστιβάλ “Up Your Alley” του 2007, του 2008 και του 2015 – ένα ελεύθερο, ανοιχτό, δημόσιο, φετίχ φεστιβάλ δρόμου της ομοφυλοφιλικής κοινότητας που πραγματοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο. 
Τα τελευταία χρόνια έγινε θυγατρικό του μεγαλύτερου Folsom Street Fair και προωθείται στην επίσημη ιστοσελίδα του Folsom. Ως εκ τούτου, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, με πολλές δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην προσέλευση.
Όπως αναφέρει και ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ:
– Δημοσιεύω αυτές τις εικόνες για την αποδεικτική και δημοσιογραφική τους αξία, και δεν έχω καμία επιθυμία για μια ακατάλληλη ιστοσελίδα X-rated. Για να αποδειχθεί ότι είναι πραγματικά αλήθεια, πρέπει απαραιτήτως να δημοσιευθούν φωτογραφίες που πολλοί θα αντιληφθούν ως πορνογραφικές.
– Δεν είμαι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά των ανθρώπων που φαίνονται σε αυτές τις φωτογραφίες. Αν αισθάνεστε ότι οι εικόνες αυτές “κάνουν τους ομοφυλόφιλους να φαίνονται κακοί” και δεν σας αρέσει το γεγονός αυτό, πηγαίνετε το θέμα στους ανθρώπους που φαίνονται να συμμετέχουν. Μην κατηγορείτε εμένα: Είμαι απλά ο αγγελιοφόρος.
Για την άμεση σύνδεση του ομοφυλοφιλικού κινήματος με τον φετιχισμό, τον σαδομαζοχισμό και το BDSM υπάρχουν αμέτρητες αναφορές και βιβλία, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ ή εδώ.
Η μεγάλη  ανησυχία μας όμως είναι  το ότι αυτοί οι άνθρωποι παντρεύονται και υιοθετούν παιδιά, μαζί με την φίμωση της επιστημονικής κοινότητας για το τι πραγματικά κρύβει η γκέι κουλτούρα, ξεπερνά κάθε άλλο σκεπτικισμό για τη δημοσίευσή τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος μας λεει οτι δεν κανουν τα ιδια στα παιδια τους οπως αυτο το κτηνος στο γιο του στο Αργος?Αφηστε τα....
και μια ερωτηση..αληθεια ολοι κατουρα πινανε εκει?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...