Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι το Nammos είναι …«Ρεζερβέ»



Το γνωστό εστιατόριο από τις 3 και μετά θα κλείσει προκειμένου να ετοιμαστούν όλα για το ετήσιο πάρτι της Ράνα Ζέιν. Δεκάδες θαλαμηγοί έχουν κατακλύσει το μικροσκοπικό κόλπο της Ψαρού στη Μύκονο ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα μέρη του νησιού όπως στον Ορνό αφού πάνω από 1.000 άτομα θα δώσουν το «παρών» στο πάρτι της Ράνα Ζέιν. Οι συνήθεις θαμώνες του Nammos αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτι πολύ διαφορετικό από τη συνήθη εικόνα που παρουσιάζει το πιο διάσημο sea side εστιατόριο της Μυκόνου.
Οι ξαπλώστρες είχαν τοποθετηθεί πάνω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ετοιμάζεται από το βράδυ της Παρασκευής για το σημερινό πάρτι και είχαν σαν φόντο τη σκηνή που θα φιλοξενήσει την guest star της βραδιάς Έλενα Παπαρίζου,

γιατί τα ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού και του εφοπλιστικού χώρου που αναμένεται να δώσουν το παρών απόψε το βράδυ στο ετήσιο κάλεσμα της κυρίας Ζέιν όπως η κυρία Μαριάννα Λάτση, μέλη των οικογενειών Μαρτίνου, Λαιμού, Χανδρή κ.α. θέλουν να απολαύσουν την Παπαριζου αραχτοί στις ξαπλώστρες από μαόνι. Εάν θα έχουν και κινέζες οι κολόγριες για να τους κάνουν μασάζ δεν γνωρίζουμε. Πάντως αραπηδες σίγουρα θα υπάρχουν.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά καθώς είναι γνωστό ότι η οικογένεια Ζέιν διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει την άσκοπη δημοσιότητα. Ο σύζυγος της Ράνα, Ριάντ Ζέιν είναι ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας και μαζί με την οικογένειά του είναι χρόνια εγκατεστημένος στην Ελλάδα. Ο γάμος της κόρης τους Ταμάρα πέρσι το καλοκαίρι εγινε με κόστος που ξεπέρασε τα 3 εκατ. ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυο άτομα του ΣΔΟΕ χρειάζονται το βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Μπουλντοζα θελει εκει και μια πυρηνικη για να ερθει στα ισια του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...