Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Η ντροπή των Ανωγείων



Eκδηλώσεις μνήμης, του ολοκαυτώματος των Ανωγείων  το 1944. Ποιοι παραβρέθηκαν; Eνας στραβός Κουρουπλης , ένας παλαβιάρης Λεβεντης ,  ο βολευτής της Νουδούλας  Γιάννης Κεφαλογιάννης, και ο Νότης Μαριάς.

 Φοβερή εκπροσώπηση.





  

Στην Κρήτη αναμένεται να μεταφερθούν το επόμενο διάστημα περισσότεροι από 3.000 μετανάστες. Στο πλαίσιο του κανονισμού Δουβλίνο - 3, κάθε κράτος της  Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.
Η Γερμανία κάνοντας χρήση του κανονισμού αυτού, αποφάσισε να στείλει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη της πάνω από 3.000 λαθρο  (σε πρώτη φάση), που κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός της.
Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων λάθρο στην Κρήτη.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα τά καλά παιδιά ...
Τού ..συστημικού τόξου...

Ανώνυμος είπε...

Αυριο τι λεει το προγραμμα, που θα ειναι ο Κουρουπλης; Θα κανει ελεγχο εισιτηριων στα ΚΤΕΛ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΌΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗ ..????

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ ΔΗΘΕΝ . ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΩΝΤΕ...........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...