Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Δεν άφησε κανένα αστράτευτο στο …τσιμπουκιστάν.Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, η εξόχως "ευπαρουσίαστη" ξανθιά πράκτορας της 'CIA', σε βιβλίο της λέει, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες!!! Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΗΚΕ στα Ελληνικά, από κανέναν εκδοτικό οίκο γιατί κάνει τζιζ.
Η Βάλερι Πλέϊμ, που η υπόθεσή της έκανε ΠΑΤΑΓΟ στις ΗΠΑ, δουλεύοντας για τη 'CΙΑ' στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας, υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχου» Νταγκ Σμίθ, είχε σαν βασικό καθήκον να στρατολογεί στην 'CIA', ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. Η νεαρή Αμερικανίδα, σαγήνευε με την άψογη εμφάνισή της τους Έλληνες σε εκδηλώσεις και κοσμικές δεξιώσεις, κάνοντας «χρήσιμες» γνωριμίες. Η άριστη εκπαίδευση , το διπλωματικό της προφίλ, τα ελληνικά της, τα ξανθά μαλλιά και ο «εκδηλωτικός» της χαρακτήρας  μάγευαν τους «επιρρεπείς ΕΛΛΗΝΕΣ» και τους οδηγούσαν σαν πεταλούδες στο φως!

«Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας, για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ΠΟΙΟΥΣ θα έπρεπε να επιδιώξουμε, να συνεχίσουμε τις ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ».
Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της 'CIA' στην Του δείχναμε με περηφάνια τη στοίβα  με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία, λέγοντας:
«τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως» κ.λπ.
 

 Εντύπωση πάντως δεν προκαλεί  η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι έσπευδαν να γίνουν ρουφιανοι διότι έχουμε τα πρωτεία σε αυτό. (και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της 'CΙΑ', για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανελίξεως». ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ...ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΡΑΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ...ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ίσως και χιλιάδων ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ "ΜΑΣ", ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ 'CIA' και της κάθε 'καπάτσας' ξανθιάς κούκλας της πρεσβείας, ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ, Ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα .Χωρίς τις υπερατλαντικές ευλογίες-έγκριση  δεν γίνεσαι ούτε καν μεγαλοστέλεχος σε κόμμα, πόσο μάλλον υπουργός η πρωθυπουργός.  1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Η ΜΑΜΑΖΕΛ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...