Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Δηλαδή εσείς πιστεύεται τώρα ότι θα "διαμαρτυρηθούν" οι ΚΡΗΤΙΚΟΊ.



Μέχρι …μπροστομούνες  θα τους βάλει η Μέρκελ.

Για 5.000 συνολικά πρόσφυγες και μετανάστες που θα μεταφερθούν στην Κρήτη – πλέον των 3.000 μεταναστών που αναμένονται από τη Γερμανία έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Λευτέρης Αυγενάκης κατηγορώντας την κυβέρνηση για εν κρυπτώ διαδικασίες και κλειστές διαδικασίες με «εκλεκτούς προσκεκλημένους» συγκεκριμένους δημάρχους και φορείς του νησιού.
 Νέες όμως φωτιές άναψε σε συνέντευξη του στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη ο θρασύς Μουζάλας, την οποία ζήτησε ο ίδιος, για να διαψεύσει όπως υποστήριξε, το περί εισαγωγής μεταναστών στην Κρήτη από τη Γερμανία, στο πλαίσιο του Δουβλίνου 3.  
Αρχικά αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη σύσκεψη στην Περιφέρεια λέγοντας ότι ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία τόσο για το περιεχόμενο όσο και τον αριθμό των συμμετεχόντων, λέγοντας χαρακτηριστικά: δεν είναι παραγωγικό να μιλάς με 40 άτομα. Εξαπέλυσε επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη για τις δηλώσεις του, κατά τις οποίες οι πρόσφυγες που θα οδηγηθούν στην Κρήτη θα είναι τουλάχιστον 5.000. «Ισχυρίζεται ότι δεν πρέπει να μοιραστούν παντού οι μετανάστες; πρέπει να τους έχει όλους ο Τζιτζικώστας, ο Αγαπητός, ο Μπακογιάννης; Ο κ. Τζιτζικώστας έχει 40% των προσφύγων στην περιφέρειά του... Βάλανε γερές πλάτες και είναι ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός και ζήτησε συγγνώμη που δεν κλήθηκαν στη σύσκεψη άλλοι δήμαρχοι της Κρήτης, όπως ο δήμαρχος Χερσονήσου.
«Πολλοί δήμοι λένε ότι οι μετανάστες πρέπει να πάνε σε έναν άλλο δήμο» σχολίασε σκωπτικά. «2.000 μάξιμουμ θα πάνε για την Κρήτη εφόσον χρειαστεί οι πόροι έχουν βρεθεί με χρηματοδότηση από κυβέρνηση και μέρος της από ΕΕ... Στη Θήβα θα πάνε 1.000 μετανάστες... Ο πανικός δημιουργεί λαϊκισμό που θα οδηγήσει τελικά σε αυτό που φοβούνται» παρατήρησε
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του απέναντι σε δημάρχους και φορείς που αντιδρούν, σημειώνοντας ότι η Κρήτη δεν είναι η εκλεκτή φυλή να μην δέχεται πρόσφυγες. «Με τι μούτρα δήμαρχοι του νησιού θα πουν σε συναδέλφους του από την υπόλοιπη Ελλάδα ότι εμείς δεν δεχόμαστε»;
Είπε ότι μοιράζει εθνική ευθύνη και διερωτήθη με νόημα: Θέλετε να συμφωνήσουμε όσοι πρόσφυγες έρθουν στην Κρήτη (σ.σ. εννοεί καραβιές), να μένουν στην Κρήτη;
Επειδή όμως ως γνωστός οι αριστερούληδες δεν λένε ούτε την μισή αλήθεια τα πράγματα έχουν ως εξής. Οι 3.000 είναι μόνο η αρχή! Και δεν κρίθηκαν… «υπεράριθμοι», αλλά ενώ αρχικά υποστήριζαν ότι είναι πρόσφυγες από «εμπόλεμες περιοχές», μετά από έρευνα των γερμανικών αρχών απεδείχθη ότι ήταν λαθρομετανάστες. Και όλοι αυτοί που παρίσταναν τους πρόσφυγες ενώ ήταν λαθρομετανάστες, δεν είναι μόνο αυτοί οι 3.000, αλλά τρεις εκατοντάδες χιλιάδες και βάλε, μόνο στην Γερμανία! Και, βάσει της συνθήκης του Δουβλίνου, τα ανεπιθύμητα αυτά πρόσωπα επιστρέφονται στην πρώτη χώρα της Ε.Ε. που… προτίμησαν. Τουτέστιν, σε ποσοστό 99%, αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες –καθώς και άλλοι, από άλλες χώρες της Ε.Ε., εκτός της Γερμανίας- θα επιστραφούν στην Ελλάδα!

Όχι όλοι μαζί, αλλά σταδιακά…

Όταν θα βλέπουν στην Κρητη γυναίκα με μπούργκα να τους εξηγεί πόσο ρατσιστικό, φασιστικό και φονταμενταλιστικό είναι να γιορτάζουν οι χριστιανοί τα Χριστούγεννα, θα καταλάβουν τι τους περιμένει στο μέλλον.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.......
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ......? ......
Μπεεεεεε ....... Μπεεεεεεεε........,..
Κο κο κο κο κο .,...........



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...