Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Βρε αντισυνταγματικά παλιορεμάλια στο ελεύθερο εμπόριο δεν υπάρχει κλείσιμο καταστήματος, παρά μόνο τιμωρία του φοροδιαφεύγοντος υπεύθυνου.Μόνο επί ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΆ. Τι πάει να πει διακόπτετε η λειτουργία της για 48 ώρες; Είναι η δεν είναι νόμιμη. Διακόπτετε η νομιμότητα της για 48 ώρες,  και μετά συνεχίζει να είναι νόμιμη; Zουλου γίναμε. Και τα χαμένα μεροκάματα των εργαζομένων ποιος θα τα πληρώσει;

Φαντασθείτε να πιάσουν για φοροδιαφυγή την google, και να την κλείσουν για δυο μέρες.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι φορολογικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις, από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φοροδιαφεύγουν. Σύμφωνα με πηγές από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, μπήκε...
48ωρο λουκέτο σε παραλιακό μπαρ που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο, καθώς μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 12 αποδείξεις.
Επίσης, σε έλεγχο σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη στη διάρκεια των τελευταίων 3 ημερών. Η συγκεκριμένη επιχείρηση θα σφραγιστεί από αύριο και για 48 ώρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ενταθούν οι έλεγχοι στις επιχειρήσεις ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
Αναφορικά με το πρόσφατο συμβάν στη Λίνδο της Ρόδου, όπου μετά από πολλά παράπονα τουριστών για μη χορήγηση αποδείξεων από τους ιδιοκτήτες των γαϊδουριών και υπερβολικές χρεώσεις μέχρι και 15 ευρώ, πηγές της ΓΓΔΕ αναφέρουν ότι μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο Σύλλογος που έχει την σχετική εκμετάλλευση δεν έχει προχωρήσει καν σε έναρξη εργασιών στην Εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...