Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Eχει κατιτίς από …Χρυσό, το χρυσούλι μας.




Την… αποθέωση φαίνεται πως ζει στις ολιγοήμερες διακοπές του στα Χανιά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το παρασκήνιο παρουσιάζει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη. Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:
««Συγγνώμη, Κυριάκο, μπορείς να μου πεις τι τους έχεις κάνει εδώ πέρα και όλοι σε λατρεύουν;». Την ερώτηση αυτή έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις «εκδηλώσεις λατρείας», όπως τις χαρακτήρισε, που είδε για τον σύζυγό της στα Χανιά, όπου το ζεύγος παραθερίζει με τα παιδιά του.
Η Μαρέβα, η οποία έχει ζήσει και άλλες, διαφορετικές καταστάσεις στα Χανιά με τους Μητσοτάκηδες, δεν πίστευε στα μάτια της πόσο θερμά υποδέχονταν το σύζυγό της οι Χανιώτες, αλλά και στη νότια Κρήτη, όπου πήγαν εκδρομή.
Το ερώτημα βεβαίως έμεινε αναπάντητο, γιατί ουδείς ακόμη γνωρίζει τι πρόλαβε να κάνει ο κ. Μητσοτάκης στα Χανιά. Εκείνο όμως που έμαθα είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αρχίζει στα Χανιά και αντιγράφει τον πατέρα του, επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Καθημερινώς κάνει τη βουτιά του στο Μαράθι, πίνει ρακί, προχωρεί σε διατροφικές παρασπονδίες με κρητικούς μεζέδες, κάνει περιπάτους και γενικά ακολουθεί πιστά τα βήματα του πατέρα του. Όσο για τη Μαρέβα, το έχει ρίξει στο διάβασμα. Διαβάζει ένα βιβλίο που πήρε βραβείο Πούλιντζερ, του Άνταμ Τζόνσον, με τίτλο «The Orphan Master’s Son».
Το διάβασμά της διεκόπη την Πέμπτη το μεσημέρι από τον γιο της, που της είπε ότι συνταξίδευε στο αεροπλάνο με τον Βασίλη Λεβέντη. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων την περασμένη εβδομάδα είχε απευθύνει πρόσκληση για δείπνο με γεμιστά από τα χεράκια της γυναίκας του, Νατάσας και με ψάρια στο ζεύγος Τσίπρα, πλην όμως ο Πρωθυπουργός δεν ανταποκρίθηκε. Και έτσι είπε: Γιατί να κάτσω στην Αθήνα Δεκαπενταύγουστο περιμένοντας τηλεφώνημα από τον Τσίπρα; Ας πάω στα Χανιά να κάνω κανένα μπανάκι».
Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΟΓΟ ΤΟΥ ..??
ΟΥΔΕΙΣ . ΛΟΓΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΦΙΛΙΚΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ . ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...