Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Θεανώ Φωτίου: Μόνο το 15% στα υπουργεία δουλεύουν. Οι υπόλοιποι τα…. ξύνουν ...υπονομεύοντας.





Μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η  Φωτίου αρχικά ανέφερε ότι «οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα» και στη συνέχεια διευκρίνισε πως το 15% στο υπουργείο της «είναι νέοι άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και μας βοηθούν. Το υπόλοιπο 25% είναι όλα τα διευθυντικά στελέχη, που μας υπονομεύουν». Οι άλλοι …δεν υπάρχουν.

Ειδικότερα, ανέφερε:
«Αυτή είναι η εμπειρία μας: ένα κράτος στο οποίο καθόμαστε εμείς από πάνω, και από κάτω μάς υπονομεύει το σύμπαν. Αν δεν είχα εγώ νομικό σύμβουλο από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτά που μου φέρνουνε να υπογράψω είναι για να με πάνε στη φυλακή. Και για να εξηγούμαστε: Το 15% του υπουργείου μου είναι νέα παιδιά και αυτά συνεργάζονται μαζί μας. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δεξιοί, ότι να ‘ναι, εμείς δεν ζητήσαμε κοινωνικά φρονήματα, αλλά είναι άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και μας βοηθάνε. Το υπόλοιπο 25% είναι όλα τα διευθυντικά στελέχη. Αυτά μας υπονομεύουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στέλνουν μόνοι τους εγκυκλίους και μετά βγαίνει ότι η Φωτίου έκοψε επιδόματα. Έχει στείλει ο διευθυντής μόνος του εγκύκλιο που κόβει το επίδομα».




 


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Της κόλλησαν τα γεμιστά, και είχε τα νεύρα της

Ανώνυμος είπε...

Ιμάμ μπαϊλντί ξέρει να κάνει για να το στείλει στον Ερντογαν μπας και ηρεμήσει;

Ανώνυμος είπε...

Μια και λεμε για φαγητα θα αναφερω κι εγω τη δικη μου συνταγη. Ειχα αγορασει μικρα ξερα χυμα φασολακια απο λαικη (οχι συσκευασμενα γιατι ειναι ακτινοβολημενα με λιγα λογια νεκροι σποροι)
Απο πειραματισμο φυτεψα σε δυο γλαστρακια, επιασε το ενα απο το οποιο βγηκε ενα φυτο καχεκτικο και πολυ αδυναμο. Ομως καρποφορησε και εβγαλε δυο αναιμικα τσαουλια. Οταν κιτρινισε ελαφρα το εξωτερικο περιβλημα τους, τα εκοψα και τα φυτεψα. Πεντε σποροι ηταν ολοι και ολοι. Απο αυτους αφησα ενα φυτο το οποιο εχει αναρριχηθει και σε εκταση εχει ξεπερασει τα δυο τετραγωνικα μετρα.
Καθε εβδομαδα μαζευω δυο φορες φρεσκα φασολακια περιπου μισο κιλο την καθε φορα και η γευση τους ειναι απιστευτη, καμμια σχεση με αυτες τις πλαστικες τροφες που μας πουλουν. Χωρις λιπασματα κοπριες ψεκασματα, μονο μαυροχωμα και ποτισμα με λιγο νερο σε ενα μικρο γλαστρακι.
Φυτεψα ολο το σπιτι με φασολια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ . ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ , ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ......
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΥ ΦΑΚΟΥ ΧΑΡΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ. ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΑΣ? Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΙΣ 11 ΣΤΙΣ 12 ΗΤΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΧΡΩΜΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΙΑΣ ΛΑΜΠΑΣ ΦΘΩΡΙΟΥ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ.

kimon είπε...

Ζούμε στην εποχή του τίποτα και στην κοινωνία του μηδέν...ρε η φωτίου είπε τα αυτονόητα...διαχρονικά οι δημόσιοι υπάλληλοι ξύνονταν-ξύνονται και θα ξύνονται ,ένα ελάχιστο ποσοστό δουλεύει,αποτελούν όμως κομματικούς στρατούς,θα μπορούσε το κράτος να απολύσει 200.000 για να μην κοπούν οι συντάξεις δεν το έκανε απλά γιατί τους θεωρεί διαχρονικά πελάτες του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ τι κάνεις κυρία με τα γεμιστά;
Γιατί δεν τους αλλάζεις τους διευθυντές εφόσον σε υπονομεύουν;
Είναι δυνατό να λέγονται αυτά από υπουργούς;
Έπρεπε ήδη να σε έχει στείλει ήδη ο πρωθυπουργός στο σπίτι σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...