Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε το κατάπτυστο ΦΕΚ για τις προσλήψεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ...



Άγριες συγκρούσεις σημειώθηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας στο hot spot της Μόριας Λέσβου, ανάμεσα σε εθνικές ομάδες λαθρομεταναστών.
Ο πολύμηνος εγκλεισμός 3,5 περίπου χιλιάδων σε υποδομές που «δεν σηκώνουν» περισσότερους από 2000, εκ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά, με κακής ποιότητας, όπως καταγγέλλεται, φαγητό και χωρίς οι περισσότεροι να έχουν χρήματα αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την ανάπτυξη εθνικιστικών διαφορών αλλά και εγκληματικότητας.  
Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί πλήρωσαν χιλιάδες δολάρια τους Τούρκους δουλέμπορους για να βρεθούν στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Γερμανία για να λάβουν επιδόματα και σπίτια και βρέθηκαν υπό περιορισμό στην Ελλάδα...
Όπως καταγγέλλεται, τα παιδιά από τη Συρία δέχθηκαν επίθεση από παιδιά από το Αφγανιστάν που με τη σειρά τους υποστηρίζουν πως εκβιάζονται από άλλες πολυπληθέστερες εθνικές ομάδες όπως οι Ιρακινοί.
Κατά τις συγκρούσεις, στη διάρκεια των οποίων έσπασαν οι πόρτες του χώρου κράτησης των ανηλίκων και διαλύθηκε ένας οικίσκος - κοντέινερ, τραυματίσθηκαν πολλά παιδιά από τα οποία πέντε διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Περίπου 40 διέφυγαν στα γύρω κτήματα ακόμα και στην πόλη της Μυτιλήνης και η Αστυνομία όλη νύχτα προσπαθούσε να τα βρει. Σε λίγη ώρα αναμένεται να γίνει και η καταγραφή, ώστε να φανεί πόσα από αυτά τα παιδιά δεν έχουν επιστρέψει στις εγκαταστάσεις του χοτ σποτ.
Μετά τις συγκρούσεις, ανάμεσα σε ανήλικους κρατούμενους, αυτές επεκτάθηκαν και στους άλλους χώρους του χοτ σποτ. Οι οικογένειες διέφευγαν με τους άνδρες να αμύνονται στις επιθέσεις άλλων ανδρών. Πολλοί τραυματίσθηκαν και τους παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες, ενώ δύο από αυτούς τους τραυματίες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση φροντίζει για την ενσωμάτωση τους αφού δημιουργεί κατά παρέκκλιση θέσεις εργασίας για τους λάθρο όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω Φ.Ε.Κ  του υπουργείου εσωτερικών


 Αυτό για όσους νόμιζαν ότι θα τους ξεφορτωθούμε. Οι αποδείξεις βρίσκονται εδώ και 8 μέρες αναρτημένες στον επίσημο φορέα του ελληνικού δημοσίου, αλλά πολύ λίγοι το πήραν είδηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους έστειλαν για να μείνουν...!

"Η κινητικότητα ρίχνει το κόστος" όπως λέει και ο Γιάνης Βαρουφάκης

Ανώνυμος είπε...

Τό σχέδιο διαλυσης καί αφελληνισμού τού ελληνικού κράτους προχωρεί κανονικά .
Δέν μπορεί νά λειτουργήσει ή παγκόσμιά τους κυβέρνηση άν υπάρχει Ελλάδα . Παγκόσμια κυβέρνηση τών σιωνιστών ταλμουδιστών μέ αρχηγό της αυτή τήν παπαριά τόν ψευτομεσσία πού ετοιμάζουν , καί πού θά είναι ό γιός τού Ρόθτσιλντ .....
Φυσικά θά πέσει τό γέλιο τής αρκούδας μέ τό φιάσκο τους .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...