Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Σιγά μπρε, μην σκίσετε τσι …κυλότες σας.



Τεταμένη ήταν η κατάσταση στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι  από το βράδυ της Παρασκευής.
Κάτοικοι, περιγράφουν «Πόλεμο στο Τυμπάκι. Οι τυμπακιανοί μπουκάρανε στον δήμο εγκλωβίζοντας  τον δήμαρχο και απαιτούν να μην υπογράψει για κέντρα προσφύγων.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης της Χρυσής Αυγής Γ. Σπυρόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ,  είπε:
«Ο κόσμος είναι εξοργισμένος και η κατάσταση θα ξεφύγει σε λίγο καιρό. Στη Κρήτη υπάρχουν πάνω από 3000 λαθρομετανάστες.  Παρενοχλούν συνέχεια τις ντόπιες γυναίκες. Ο δήμαρχος του Τυμπακίου δεν έχει κάνει τίποτα. Θέλουν τα hot spot για να πάρουν τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πετάνε στο δρόμο Έλληνες με προβλήματα.»
Μια εξοργισμένη κάτοικος του Τυμπακίου μας ανέφερε: «Πλακώνονται λόγω θρησκευτικών διαφορών μεταξύ τους οι λαθραίοι. Υπάρχουν 2 τζαμιά στη περιοχή και θέλουν να φτιάξουν και τρίτο. Μόνο η Χρυσή Αυγή μας βοηθάει.»
Ο δήμαρχος Φαιστού και άλλοι παράγοντες και κάτοικοι της περιοχής του Τυμπακίου ανησυχούν και φοβούνται για τους λαθρομετανάστες και αποφάσισαν να το εκφράσουν με δυναμικές κινητοποιήσεις. Αλλά το σημαντικό είναι ότι αυτή τους την ξενοφοβία τη συζήτησαν (και συναποφάσισαν) με επίσημο προσκαλεσμένο, δίπλα στον δήμαρχο της Φαιστού, Γ. Αρμουτάκη, με τον περιφερειακό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής, Γ. Σπυρόπουλο.

Μάλλον αντιδρούν διότι εάν είναι έγκλειστοι στα κέντρα οικιοθελούς κράτησης δεν θα μπορούν να τους χρησιμοποιούν για ένα ξεροκόμματο στα χωράφια τους.
Όσο για τον Χρυσαυγίτη σύμβουλο δεν ξέρει καλή αριθμητική διότι οι ξένοι – λαθρομετανάστες και μετέπειτα νομιμοποιημένοι, είναι τουλάχιστον 60.000 στην Κρήτη. (ξέχασαν εκείνους που τους μαζεύουν τις ελιές, ή εργάζονται στα θερμοκήπια, η τους κάνουν άλλες δουλειές, συμπεριλαμβανομένης και της φροντίδας των ηλικιωμένων.
Υπάρχουν ολόκληρα χωριά πλέον, που κατοικούνταν  μόνο από νομιμοποιημένους  λάθρο.
Πολλοί κρητικοί που φωνάζουν τώρα, είναι πλέον στην δούλεψη των πρώην λαθρο.   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν οξυνθει ακόμα η κατάσταση θά πλακώσουν οί πασοκονεοδημοκρατοσυριζαίοι (κακά τα ψέματα ένα κόμμα είναι όλοι αυτοί...) , καί θά πάρουν τό μέρος τών λαθροεισβολέων . Τά δέ μ.μ.ε. που ειναι του ιδίου φυράματος καί μέρος τού εβραιοπολιτικαντικού συστηματος, τό ίδιο....
Συνυθως αυτή ή διαδικασία γίνεται .......

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΜΠΑΚΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΣΑΡΙΤΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.
ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ . ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...