Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτες οι αθλιότητες των Σαμαρά –Ντογιάκου.





Η εκδίκηση του  Μητσοτακεϊκου στον Σαμαρά είναι …κρύο πιάτο.
Στην σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών ο άκρως Μητσοτακικός «εκδότης» της εφημερίδας Παραπολιτικά του Μαρινάκη, Γιάννης Κουρτάκης αποκάλυψε πως ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς του τηλεφώνησε για να θάψει το "ηχητικό ντοκουμέντο" για την παράνομη προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο Γιάννης Κουρτάκης πέταξε την "βόμβα" πως ο ίδιος ο Σαμαράς του τηλεφώνησε για να εξαφανιστεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τα ΜΜΕ που κατέχει!!! Λίγο αργότερα ο Γιάννης Κουρτάκης ανέλυσε τον βίο και την πολιτεία του Ισίδωρου Ντογιάκου και παρουσίασε κρίσιμα στοιχεία για τις σχέσεις του με τον Σαμαρά, αλλά και την διαπλοκή του με μεγαλοεπιχειρηματίες.
Στην αποκάλυψη για την παράνομη παρέμβαση Σαμαρά και την σκευωρία του "παναθηναϊκάκια" οι νεοδημοκράτες βουλευτές Σταμάτης και Μηταράκης προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά επί της ουσίας δεν παρουσίασαν κανένα σοβαρό στοιχείο.
Απίστευτη η καταγγελία για τον Σαμαρά που δεν επιδέχεται διάψευσης...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ειδες το βιντεο καλα; Για ξαναδες το στο 06:00 εως το 06:10
Ειδικα στο 06:09 ο Κασσιδιαρης με τροπικαλ κλεινει το ματακι στον εξεταζομενο, ο οποιος εξεταζομενος ηταν πολυ ομιλητικος και παρορμητικα ασυγκρατητος για να απαντησει σε καθε ερωτηση του Ηλια.
Τα ειχαν μιλημενα απο πριν; Ιδεα μου.

Ανώνυμος είπε...

Πλαστογραφοs αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα μπουχεσαs-μπουγατσαs ρωποπερπηρηθρα μπουφυ κυδωνιατηs....
αιβαλιωτηs κλασικοs πολιτικοs απατεωναs η ηλιθιοs εκ πεποιθ...χαριζεται αντικα!
ygro-pyr.blogspot.com/2015/04/blog-post_34.html
Ο εκπαιδευτηs περιστεριων απαιτει τα δεδουλευμενα του διοτι το εκπαιδευομενον πτηνον παρ'οτι ευρισκομενον 50 μετρα ψηλα τον εκαταεχεσε τα μαλα στην κουφια γαιδουροκεφαλα του πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων προωθητη μανεκεν κομφερασιε γελωτοποιου ψευτομιμου ψευτομποντυμπιλντερ παρ'ολιγον διγαμου ερωτυλου βαψωμαλλια και νυν πωλητη κολλαγονων καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ απο το ΙΑ Τριμελεs Πλημμελειοδικειο Αθηναs σε ενα χρονο ΦΥΛΑΚΗ με τριετη αναστολη 10.000 χιλ ευρω προστιμο και ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ!
Υ.Γ Tωρα πλεον Ο ΛΑγΟΣ-εθνικη κΕΝΟΤΗΤΑ τηs κατεριναs-τζινα με τιs αναλογιεs τηs energa εκλασε πριτs πρατs προυτs πουουουφφφφφ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...