Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σκουρλέτης πέταξε την καυτή πατάτα. Όλα εξαρτώνται από την …Μέρκελ.



Τη δημιουργία κοινοπραξίας για την εκμετάλλευση φυσικών πόρων, πρότεινε η Ελλάδα στη Ρωσία, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς που μάλλον θέλει να κάνει τον Τσιπρα …..Καραμανλή.
«Υπάρχουν έργα που προτάθηκαν από τους Έλληνες συναδέλφους μας, όπως μια κοινοπραξία για την εξόρυξη φυσικών πόρων στην ελληνική επικράτεια», δήλωσε ο Ντβόρκοβιτς στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.
Τα έργα αυτά «προτάθηκαν στο ανώτατο επίπεδο, και από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Γίνονται συνομιλίες για το ζήτημα (...). Αλλά θα χρειαστεί η έγκριση των ελληνικών αρχών», πρόσθεσε ο ίδιος.
Το ενδιαφέρον της Ελλάδας να συμμετάσχει στην κατασκευή του Νότιου Διαδρόμου για τη μεταφορά ρωσικού φυσικού αερίου στη νότια Ευρώπη, επιβεβαίωσε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας, ωστόσο, ότι η απόφαση για το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο Σκουρλέτης μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Νόβακ ανέφερε ότι «η Ελλάδα ενδιαφέρεται για την κατασκευή ενός αγωγού αερίου, είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε, αλλά όλα εξαρτώνται από την Ευρώπη», βγάζοντας έτσι την μπάλα στην εξέδρα αφού γνωρίζει τις δραματικές επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν από μια τέτοια απόφαση.

Του Καραμανλή αντί ζωής, του αφαιρέθηκε το δικαίωμα ομιλίας …εφ΄ορου …ζωής. Μόνο μέσω ..κύκλων μπορεί να μεταφέρει κάτι.

Εκτός εάν βάλει μυαλό, και πάει να υποβάλλει ευπειθώς τα σέβη του, ζητώντας άφεση αμαρτιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...