Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

O ελεγκτής φταίει η οι επιβάτες –θεατές που δεν τον πλάκωσαν στο ξύλο.





Σκηνές πανικού διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον τερματικό σταθμό Χαριλάου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.
Υπάλληλος του ΟΑΣΘ, στον τερματικό σταθμό Χαριλάου, το βράδυ της Πέμπτης κάνοντας τον τυπικό έλεγχο αντιλήφθηκε ότι μια κοπέλα δεν είχε «χτυπήσει» εισιτήριο. Αμέσως ζήτησε  από τον οδηγό να κλειδώσει τις πόρτες του λεωφορείου με αποτέλεσμα η νεαρή να εγκλωβιστεί μέσα.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο ελεγκτής εγκλώβισε την κοπέλα σε μια γωνία για να μην φύγει και εκείνη προφανώς σε κρίση πανικού, αποφάσισε να πηδήξει από το παράθυρο για να ξεφύγει.
Ο ελεγκτής δείχνοντας υπερβολικό ζήλο προσπάθησε να την σταματήσει τραβώντας της τα πόδια με σοβαρό κίνδυνο για την σωματική της ακεραιότητα.
Τελικά στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση προκειμένου, σύμφωνα με το thessnews.gr να λυθεί η διαμάχη με αστυνομικούς να παίρνει καταθέσεις και από επιβάτες του λεωφορείου.  
Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και αθώα η κλαψομουνού που έχει λεφτά για να φορέσει μοδάτα ρούχα αλλά δεν πληρώνει το αντίτιμο για τα εισιτήρια λες και πρέπει να τα πληρώσει ο φούφουτος. Επιτέλους, πρέπει να σταματήσει η ιδεοληψία του τζαμπατζή ελληνόφωνου αλβανού που θέλει τα πάντα τζάμπα και ο οποίος ευθύνεται για αυτό το κωλοκράτος και αυτούς τους κωλοπολιτικούς που είχαν δώσει το ελεύθερο (και συνεχίζουν) σε πάσης φύσεως μεγαλο-λαμόγια...

Ανώνυμος είπε...

εαν ηταν αλβανος η αλβανιδα ρε βλάκα θα φοβοταν και να της μιλήσει.

Ανώνυμος είπε...

@3 Σεπτεμβρίου 2016 - 8:42 μ.μ.

Εσύ από το βίντεο κατάλαβες εθνικότητα; Μπορεί να είναι και αλβανίδα ή βουλγάρα ή ακόμα και γεωργιανή, δεν το ξέρουμε. Επιτέλους σταματήστε με τις ίδιες ηλίθιες δικαιολογίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...