Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Μεσ’τα μπλε η φιέστα του εθνικού ολετήρα O Κούλης θα βάλει ..κόκκινα;
Ένα άρθρο με πολύ κριτική μεταξύ άλλων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την εμφάνισή του στο…. σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr.

Το άρθρο έχει τίτλο "Τι πρέπει να γίνει ώστε να ανακοπεί η μη αναστρέψιμη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ".

Αναφέρει αναλυτικά:
"Μπορεί σωρευτικά να έχουν επιδράσει αρνητικά όλα τα Μνημόνια, με τελευταία τα δυσβάστακτα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, αλλά είναι πολλά τα κακώς κείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα αναφερθώ μόνο σε δύο: α) την πολιτική στελεχών και β) την επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος.
α) Δεν υπάρχει πολιτική στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ. Τι υπάρχει; Υπάρχουν οι τασικές σχέσεις και επιρροές, οι προσωπικές γνωριμίες, η αξιοποίηση "προσωπικοτήτων" και οι μεταγραφές. Έτσι στελεχώθηκε η κυβέρνηση, αλλά και όλες οι θέσεις. Ευτυχώς η κυβέρνηση είναι το δέκα το καλό της υπόθεσης. Οι περισσότεροι βαθμολογούνται με λίαν καλώς έως άριστα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).
Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την Κοινοβουλευτική Ομάδα, την Κεντρική Επιτροπή, τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τη στελέχωση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των υπουργείων, των οργανισμών, των διοικήσεων διαφόρων φορέων. (Στην καταμέτρηση και αξιολόγηση εξαιρώ μερικές δεκάδες έμπιστα πρόσωπα των υπευθύνων διαφόρων φορέων, που δικαιούνται να χρησιμοποιούν).
Γιατί συνέβη και συνεχίζει να συμβαίνει αυτό; Γιατί στη στελέχωση κυριαρχούν οι μέτριοι, οι ανεπαρκείς, οι βολεμένοι και οι ιδιοτελείς; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Η στελέχωση δεν έγινε με κάποιο στοιχειώδη θεσμικό τρόπο. Ένα αόρατο κέντρο χωρίς συλλογικές διαδικασίες, διαφάνεια, αξιοκρατία αποφάσισε και συνεχίζει να αποφασίζει. Αποτέλεσμα: οι περισσότεροι βρίσκονται σε διάφορες θέσεις για να βολευτούν προσωπικά και όχι να υπηρετήσουν την κυβέρνηση, την κοινωνία και τελικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ψεύτης και ο κλέφτης λοιπόν τον πρώτο χρόνο χαίρονται , έτσι και ο Τσίπρας, με την ομιλία του στην Έκθεση απλά επιβεβαίωσε ότι είναι λίγος ως ηγέτης και πολύς ως λαϊκιστής, ψεύτης, θεομπαίχτης.

Φυσικά δεν τον έπαιρνε να δώσεις υποσχέσεις, η μαντάμ Μέρκελ καραδοκεί και οι ανοησίες ότι έρχεται το τέλος της κρίσης και της λιτότητας επειδή το είπαν επτά τελειωμένοι στην Αθήνα, δεν πείθουν κανέναν.

Ο Τσίπρας πήγε στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσει χρόνο. Πήγε να πει τις ίδιες ψευτοαριστερές, προοδευτικές αρλούμπες και να ρίξει στάχτη στα μάτια.

Υποσχέθηκε έξοδο από την κρίση… από το 2018. Το καλάθι που κρατούσε δεν είχε ούτε καν την αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ, όχι απλά την κατάργησή του όπως είχε πει κάποτε. Τότε που καλούσε τον κόσμο να μην πληρώνει τις δόσεις. ΘΑ... τον καταργήσει αλλά το 2017 θα κάνει κάποιες φοροελαφρύνσεις. Μια τρύπα στο νερό, όπως και ότι θα μειώσει τους έμμεσους φόρους όταν σταθεροποιηθούν τα πλεονάσματα. Ποιος να τον πιστέψει;

  H ομιλία του ήταν μια από τα ίδια. «Τρόμπα, μπαρούφα κι άρπα κόλλα» που έλεγε και ο Μηλιώκας.

Πραγματικά, ποιοι πίστεψαν στο όραμα για την Ελλάδα του 2021; Ποιοι πιστεύουν στη δίκαιη ανάπτυξη όταν δεν υπάρχει καν δίκαιη ανάπτυξη; Και ποιος πιστεύει πλέον ένα παθολογικό ψεύτη που ο ίδιος πάντως πιστεύει αυτά που λέει;

Το άστρο του Τσίπρα σβήνει. Οι χιλιάδες διαδηλωτές του το έδειξαν, αυτοί που τον πλησίασαν επίσης, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που πήραν γι’ αυτόν δείχνουν ότι δεν είναι πια το παιδί του λαού, ο νέος της διπλανής πόρτας. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι ακριβώς κάνει. Αποκοιμίζει τους πολίτες με διάφορα ψέματα και ανεκπλήρωτα οράματα όταν η χώρα είναι στα όρια της διάλυσης. Τολμά και λέει ότι έκανε όσα υποσχέθηκε πέρυσι και το μόνο που έγινε είναι μια αμφιβόλου σοβαρότητας δημοπρασία για τις άδειες. Κι από τη ΔΕΘ ξαναυποσχέθηκε ότι θα μοιράσει τα λεφτά στους φτωχούς. Έλεος κύριε Τσίπρα, σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας ότι πολεμάτε τη διαπλοκή. Στα εργοτάξια του Μπόμπολα πήγατε με τον Κούτρα παρέα. Τον θυμάστε που χόρευε τσάμικο με τον Σουφλιά και μιλάγατε για χορό της διαπλοκής; Εσείς τώρα τι κάνετε; Χορεύετε… τσα - τσα με τον διαπλεκόμενο;

Δεν έχει πολύ νόημα να ασχοληθεί κανείς με τον Τσίπρα και τη ΔΕΘ. Μια τελειωμένη υπόθεση είναι και ο μόνος που τον χειροκροτά είναι ο Λεβέντης. Μ’ αυτόν θα μείνει στο τέλος…


Φοράς παντελόνια! Η ερώτηση που ξεφτίλισε τον ήδη πολιτικά ξεφτιλισμένο Τσίπρα ΚΑΙ… θα μείνει στην Ιστορία της...

 

Άγριο επεισόδιο Τσίπρα με δημοσιογράφους: «Εσύ μάς πετάς στο δρόμο!» (Video)

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...