Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

«Είμαι ανεβασμένος στα σύννεφα πετάω» . Χασισοφυτεία στο ….«On The Rocks»



 Αυτό θα πει καθετοποίηση της παραγωγής . Από την παραγωγή στην κατανάλωση, χωρίς μεσάζοντες!


«ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ»; - 200 ΚΙΛΑ ΕΤΗΣΙΩΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το «On the Rocks», που  κατά καιρούς εμφανίστηκαν μερικά από τα γνωστά ονόματα του μουσικού πενταγράμμου, ο Ντέμης Ρούσσος, η Καίτη Γαρμπή, η Πωλίνα, η Αλέξια, ο Πασχάλης, η Κατερίνα Κούκα, η Δέσποινα Βανδή κλπ, είχε μετατραπεί σε φυτεία ναρκωτικών .
Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής  παρακολουθούσαν εδώ και καιρό και επί 24ωρου ποιος έμπαινε και έβγαινε από το κτίριο- υπερπαραγωγή στα βράχια της Βάρκιζας.
 Από τις αρχές ερευνάται η πιθανή συμμετοχή του γνωστού τραγουδιστής και ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης στην όλη υπόθεση, καθώς ο Αλβανός επιστάτης ήταν αδύνατον να είχε όλη αυτή την παραγωγή χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο ιδιοκτήτης
 Γι’ αυτό το λόγο προσήλθε σήμερα στην Ασφάλεια να δώσει εξηγήσεις η σύζυγος του τραγουδιστή, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι βρίσκεται εκτός Αττικής

 Σε ειδικά λοιπόν διαμορφωμένο χώρο (φυτεία), που διατηρούσε Αλβανός  στο νυχτερινό κέντρο «On The Rocks», ιδιοκτησίας του δημοφιλούς καλλιτέχνη Αντύπα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από -0,6- έως -3,2- μέτρα
-εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (αυτόματο ποτιστικό σύστημα, εργαλεία, λιπάσματα κλπ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το Τ.Α. Λιοσίων, συνεστήθη ειδική ομάδα προκειμένου να διερευνηθεί υπόθεση διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης στις περιοχές Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.
Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και πολυήμερες αναζητήσεις, από την προαναφερόμενη ομάδα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία υπηκόου Αλβανίας και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, στη διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον εντοπίσθηκε οικία-καβάντζα, στην περιοχή της Βάρης, όπου απέκρυπτε τα ναρκωτικά. Από την επιτήρηση της παραπάνω οικίας εντοπίσθηκε επιπρόσθετα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε ο ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Βάρκιζα, ο 34χρονος υπήκοος Αλβανίας και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία-καβάντζα που χρησιμοποιούσε, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -3- κιλών
-270 σπόροι κάνναβης
-μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-11 κινητά τηλέφωνα
-6 φορητοί ασύρματοι
-πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων
Το χρηματικό όφελος που θα αποκόμιζε ο συλληφθείς από την πώληση των κατασχεθεισών ποσοτήτων κάνναβης υπολογίζεται σε 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ναρκωτικά πωλούνταν στις πιάτσες των Νοτίων Προαστίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟς ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΤΕΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΥΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΜΕΣ ΣΟΥ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...