Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Έρχεται η …. Βankingkristallnacht ;






Πανικός στα ATM στη Γερμανία ενώ τη Δευτέρα έχει τραπεζική αργία εκεί… 
Ο  Σόιμπλε έχει μπει τους τελευταίους μήνες σε ένα χορό σιωπής, σε ένα δευτερεύοντα ρόλο, παίζει με τις λέξεις ενώ η ΕΚΤ του Ντράγκι διαχειρίζεται την τύχη της Ευρωζώνης ακολουθώντας μια νομισματική πολιτική που επιβραδύνει την ανάπτυξή της και που είναι υπέρ των Αμερικανικών συμφερόντων.  Στην Ευρωαμερικανική συμφωνία για το εμπόριο εκτός από το BREXIT υπάρχει η DB, η VW και άλλα που έπονται. Η Μέρκελ μόνο σαν γραμματέας σε συμβούλιο ενορίας θα ήταν ίσως καλή.


Εμείς πάντως εδώ έχουμε, την τηλεόραση που μας αξίζει.








Σύμφωνα με πληροφορίες από τον φάκελο αδειοδότησης, πρόκειται για τον Γιώργο Κούσουλα, ο οποίος προορίζεται να αναλάβει την γενική διεύθυνση ειδήσεων του μελλοντικού καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Ο κ. Κούσουλας ήταν διευθυντής γραφείου τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και διευθυντής ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα.
Για προϊσταμένη οικονομικού ρεπορτάζ προορίζεται η Ελένη Δουρούκη, η οποία ήταν δημοσιογράφος στη Βουλή των Ελλήνων από το 2012 ως το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Τεχνικός διευθυντής προορίζεται να αναλάβει ο Βασίλης Συριόπουλος, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα είναι τεχνικός προϊστάμενος διεύθυνσης ενημέρωσης, υπεύθυνος για την κάλυψη των εκδηλώσεων του Πάνου Καμμένου (βίντεο, φωτογραφίες, μοντάζ) στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Προϊστάμενος ελεύθερου ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει ο Κώστας Λαβίδας, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Προϊσταμένη αθλητικού ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει η Αννα Μπάστα, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ και υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α' Αθήνας, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Επίσης, μετέχουν σε θέσεις στον φάκελο Σαββίδη η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρόεδρος της νεολαίας ΑΝΕΛ, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο Καμμένου στο ΥΕΘΑ και η Αντιγόνη Δήμιτσα, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο Καμμένου στο ΥΕΘΑ ως τον Φεβρουάριο του 2016.



 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανικός στα ATM στη Γερμανία ενώ τη Δευτέρα έχει τραπεζική αργία εκεί…
Για προχωρησε το, κατι παραπανω απο εμενα καταλαβαινεις ή υποψιαζεσαι.

Ixnos είπε...

Υποψία είναι γιατί είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση η Deutsche Bank .Μπάζει από παντού. Το Bloomberg ανέφερε ότι περίπου 10 hedge funds έχουν αποσύρει ένα μέρος των δραστηριοτήτων τους από την τράπεζα ρίχνοντας τις μετοχές σχεδόν κατά 7% και κοντά στο χαμηλότερο της τελευταίας τριακονταετίας το βράδυ της Πέμπτης. Η τράπεζα αναγκάστηκε να αρνηθεί ότι είχε ζητήσει τη βοήθεια της κυβέρνησης, η τιμή της μετοχής της έχει καταρρεύσει, και αυτός ο γίγαντας της παγκόσμιας τραπεζικής σήμερα αξίζει το μισό

Ανώνυμος είπε...

"η τιμή της μετοχής της έχει καταρρεύσει, και αυτός ο γίγαντας της παγκόσμιας τραπεζικής σήμερα αξίζει το μισό"
Αυτο δεν το ειχα διαβασει ομολογω και αρχισα να μπαινω στο νοημα. Ολα τα αλλα που ανεφερες τα ειχα διαβασει τις προηγουμενες ωρες-μερες χωρις να τα πολυκαταλαβαινω.
Κοιταξα επισης και τον συνδεσμο που ειχες και ειναι διαφωτιστικος για την αμαθεια μου.
http://trashpolitics-gr.blogspot.gr/2016/09/deutsche-bank.html
Δεν τα καταλαβαινω τα τραπεζικα τους παιχνιδια, δεν ειμαι καθολου γνωστης βασικα το πως λειτουργει το εμποριο εχω παντελη αγνοια, αλλα θελω να βρισκομαι σε ετοιμοτητα.
Ερχονται μερες Mad Max και δεν ειναι να μενεις σε κατοικημενα μερη οταν ξεσπασει η θυελλα.....
Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΕΡΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΠΕΝΔΥΣΕ Ο ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ…
Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΤΡΙΣ, 20 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΗΝ LEAMAN BROTHERS ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟ 2008 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...