Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Οι βρώμες και τα άπλυτα πάνε σύννεφο.



Για το σχέδιο Σόιμπλε εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, τη συμβολή Καμμένου στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και το ρόλο του Γιάννη Βαρουφάκη σε σχέση με τα κερδοσκοπικά κέντρα
μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm ο Γιώργος Τράγκας, αποκαλύπτοντας ένα πλούσιο παρασκήνιο που ουδείς μπορεί να φανταστεί!
«Είναι μια μεγάλη αλήθεια ότι υπήρχε ένα σχέδιο Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Είναι επίσης μια μεγάλη αλήθεια ότι ο Καμμένος και κάποιοι άλλοι έλεγαν στον Τσίπρα ότι ο Βαρουφάκης έπαιζε στην πραγματικότητα το παιχνίδι του Σόιμπλε και διαφόρων κερδοσκοπικών κέντρων. Ο Καμμένος είπε επίσης στην Αμερικανική Πρεσβεία – με νόημα- ότι αν η χώρα δεν πάρει δάνειο από την Αμερική ή εάν οι Αμερικανοί δεν βοηθήσουν να τα βρούμε με τους Ευρωπαίους, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να γεμίσει τα ΑΤΜ ακόμη και με αρκούδες! Γιατί δεν είναι δυνατόν να βρεθεί ο ελληνικός πληθυσμός με άδεια ΑΤΜ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από Δυτικές πηγές, ο Καμμένος σε ερώτηση του Αμερικανού πρέσβη για το εάν είναι έτοιμοι να τυπώσουν δραχμές ή έχουν ήδη τυπώσει δραχμές, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ του είπε : Έλα να σου δείξω τρία καμιόνια γεμάτα ειδικό χαρτί. Εκείνη την εποχή διέρρεαν συνεχώς πληροφορίες για φώτα στο Νομισματοκοπείο. Με λίγα λόγια γινόταν ένα χοντρό χαρτοπαικτικό παιχνίδι με μπλόφες και ποντάρισμα χωρίς γερά χαρτιά στα χέρια. Όταν ο Τσίπρας βρέθηκε στις Βρυξέλλες και αντιλήφθηκε ότι το σχέδιο Σόιμπλε ήταν σε εξέλιξη και η μπαρουφολογία – μπαρουφάκη δεν οδηγούσε πουθενά, βρέθηκε σε πλήρες πολιτικό αδιέξοδο.
Η εμπλοκή Καμμένου
Ο Τσίπρας παίρνει τηλέφωνο τον Καμμένο από τις Βρυξέλλες και του ζητάει να πάει εκεί. Ο πολιτικός συνεταίρος του, παίρνει μαζί του έναν έμπειρο διπλωμάτη, τον πρέσβη Καραγιάννη και πηγαίνει στο ξενοδοχείο Hotel όπου έχει καταλύσει η ελληνική αντιπροσωπεία. Ο Καραγιάννης ενώπιον του πρωθυπουργού εκφράζει την άποψη ότι ο Βαρουφάκης παίζει ένα εντελώς δικό του παιχνίδι το οποίο ευνοεί πλήρως τον Σόιμπλε και διάφορα κερδοσκοπικά κέντρα των ΗΠΑ. Προηγουμένως ο Καμμένος τους έχει πει να μην κουβεντιάζουν εντός του ξενοδοχείου και ειδικά στη νοικιασμένη αίθουσα γιατί είναι βέβαιο ότι οι αμερικανοί παρακολουθούν τα πάντα. Έτσι λοιπόν τους απομακρύνει και τους πηγαίνει στην ψαροταβέρνα Φρανσουά, μαζί φυσικά και ο Νίκος Παππάς – όπου μπροστά στο αδιέξοδο ο Καμμένος λέει στον Τσίπρα, ο μόνος δρόμος διάσωσης είναι οι Αμερικανοί αλλά εάν πάμε επάνω τους και ζητήσουμε βοήθεια, τότε Αλέξη αυτός ο δρόμος δεν έχει πισωγύρισμα. Είμαστε εκεί. Τότε ο Τσίπρας λέει στον Καμμένο να πάρει τη Νούλαντ, την αρμόδια αμερικανίδα υφυπουργό επί ευρωπαϊκών θεμάτων και ειδική στα ελληνικά θέματα. Πράγματι ο Καμμένος παίρνει τη Νούλαντ, της εξηγεί το αίτημα της Ελληνικής πλευράς και του κου Τσίπρα και η αμερικανίδα υφυπουργός του λέει: θα επικοινωνήσει ο Πρόεδρος με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Πράγματι, ο Ομπάμα παίρνει τον Τσίπρα και του λέει : θα επικοινωνήσει μαζί σου ο Ολάντ και θα κάνεις ό,τι σου πει. Πράγματι ο Ολάντ επικοινωνεί με τον Τσίπρα και του λέει ότι στέλνει κλιμάκιο με ειδικούς που θα συντάξουν τις ελληνικές προτάσεις για το Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής. Κανένας όμως από τους κυβερνητικούς δεν έχει εμπιστοσύνη στο Βαρουφάκη, από εκείνη τη στιγμή απομονώνεται. Ο Καμμένος επιμένει στον Τσίπρα ότι είναι πρακτορεμένος και παίζει παιχνίδια τρίτων. Το κλιμάκιο των Γάλλων τεχνικών πάει στις Βρυξέλλες αλλά η επεξεργασία των ελληνικών προτάσεων που κατέληξε στο μνημόνιο Τσίπρα δεν γίνεται στην κεντρική αίθουσα του The Hotel, αλλά στο υπόγειο της ψαροταβέρνας ΜΥΚΟΝΟΣ το οποίο κλείστηκε ειδικά για να δουλευτούν οι προτάσεις όλη τη νύχτα. Μάλιστα πήραν και τον κορεάτη σύμβουλο του υπουργείου μαζί, όχι όμως τον Βαρουφάκη. Το πρωί ο Τσίπρας παρουσία Παππά και Καμμένου και του λένε πάρε τις ελληνικές προτάσεις».
Ο κύβος ερρίφθη για Βαρουφάκη
 «Ο κύβος έχει ριφθεί. Ανήκομεν εις τη Δύσιν και εις το Ευρώ. Ο Γιάνης…με ένα ν …. η κινούμενη γαζέλα στους διπλωματικούς χώρους φωνάζει: Εγώ δεν το πάω αυτό το πράγμα! Και ο Τσίπρας του λέει: εάν δεν το πας, απολύεσαι! Τότε ο Γιάνης με ένα ν, το παίρνει και το πάει …..όπως αποκαλύπτεται και στα wikileaks οι Αμερικανοί πιέζουν και τη Μέρκελ και το Σόιμπλε να κάνουν πίσω και να υπάρξει ένα σκληρότατο μνημόνιο λιτότητας με τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας οδηγείται στη 17ωρη συνεδρίαση έχοντας στην αριστερή του τσέπη του σακακιού μια εικονίτσα των ταξιαρχών που του δίνει ο Καμμένος πριν μπει στην αίθουσα και λέγοντάς του: πιστεύεις δεν πιστεύεις πάρε τη μαζί σου. Όταν επιστρέφουν στην Αθήνα φέρνοντας το μνημόνιο – το μεγάλο ναι – που ήρθε μετά το μεγάλο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, ο Αλέξης που φαίνεται ότι έχει ρέντα στο 21, στην πόκα χαρακίρι, στα μαμουθάκια και στον κούκο μονό και διπλό λέει του Καμμένου ότι τώρα πρέπει να πάμε σε εκλογές αλλά δεν σε βλέπω καλά στις μετρήσεις. Εάν θέλεις μπες στις λίστες επικρατείας μαζί με όσους θέλεις. Και ο Καμμένος του απαντάει: θα κατέβω μόνος μου και να θυμάσαι ότι εγώ δεν χάνω εκλογές και γκόμενα! Η συζήτηση γίνεται στο σπίτι του Σουνίου…»










Σιγά μη έλεγε ο Βλαδίμηρος  τα μυστικά του στον Γάλλο ρουφιάνο της Μέρκελ. Μούρη θέλει να πουλήσει ο Ολάντ  ότι τάχα ο Πούτιν του έχει εμπιστοσύνη.   

1 σχόλιο:

kimon είπε...

Ο Βαρουφάκης!!! ποτέ δεν έλεγε μπαρούφες,μέσα στο σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ ήταν ό μόνος που είχε αντίληψη των πραγμάτων,τον διώξαν γιατί οι απόψεις του ήταν βαρύδι,ιδιαίτερα ότι το ευρώ δεν ήταν επί γης θεός.
Σύντομα θα τον ξαναδούμε,χρειάζεται η κοινωνία πολλούς Βαρουφάκηδες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...