Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Άνοιξε το κωλόμπαρο. Στο πιάνω ο Ζουράρης ,τραγούδι η Κουντουρά, και μπάρμαν ο …Καρανίκας.



Πηγαδάκια, πιάνο, τραγούδι και συζήτηση  είχε το χθεσινό ποτό του  Αλέξη στους βολευτές στο Μαξίμου. 
Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα «μασάζ».
 Η συνάθροιση, έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τον βολευτή Ζουράρι στο πιάνο και την Ελενα Κουντουρά στο τραγούδι. Κάποια στιγμή στο πιάνο που διαθέτει το πρωθυπουργικό μέγαρο κάθισε ο Κώστας Ζουράρις. Από το κλαβιέ ξεχύθηκε η μελωδία του τραγουδιού «Άσε με να φύγω, σε παρακαλώ» . Εκεί, ανέλαβε η Έλενα Κουντουρά να τραγουδήσει.
Από το μπαλκόνι του Μαξίμου ακούγονταν και άλλα τραγούδια, όπως το «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», ενώ ο Ζουράρις έπαιξε και αντάρτικα τραγούδια, αλλά και Μπιθικώτση, όπως το «Στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή». Μάλλον για …Δραπετσώνα, εννοούσε τον Σύριζα
Το πιάνο πλησίασε κάποια στιγμή και ο πρωθυπουργός και του είπε: «Η τελευταία φορά που έπαιξε πιάνο εδώ κάποιος ήταν ο Βαρουφάκης. Κανόνισε!».
Οι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι στη «χαλαρή βραδιά», αν κρίνει κανείς από τα γέλια που ακούγονταν από το μπαλκόνι του Μεγάρου Μαξίμου. Κάποιοι ήπιαν κρασί, άλλοι αναψυκτικά, ενώ όλοι δοκίμασαν τις «μπόμπες» και τα τυροπιτάκια, τα μπριός και τα κοτοπιτάκια που ήρθαν με κέτερινγκ. Πολλοί βουλευτές, ειδικά οι προερχόμενοι από την επαρχία, κατέφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου κουβαλώντας για πισινή τα  κρασιά από τις περιφέρειές τους τα οποία φρόντισε να αξιοποιήσει πίσω από την… μπάρα ο Καρανίκας ως έμπειρος μπάρμαν!
Υπήρξαν όμως και τα… τραγελαφικά . Όπως αυτό με τη βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Γεωργοπούλου, η οποία έφτασε στην Ηρώδου του Αττικού με ταξί και ρώτησε τους δημοσιογράφους: «Πού είναι το μέγαρο Μαξίμου παιδιά; Εδώ είναι καλέ;».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια τι γιορταζουν?Μιλαω σοβαρα,δεν εχω καταλαβει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , ΩΧ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .....
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...