Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζονται οι «αντιδράσεις» για του πλειστηριασμούς





Πολίτες του Ηρακλείου απέκλεισαν νωρίς το πρωί την είσοδο του ειρηνοδικείου και δεν επέτρεψαν την είσοδο στους συμβολαιογράφους.
Αποτέλεσμα είναι να ακυρωθούν οι προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριασμοί, με τους κατοίκους να προειδοποιούν με νέες δυναμικές κινητοποιήσεις.
»Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνουν πλειστηριασμοί στο Ηράκλειο. Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας» έλεγαν χαρακτηριστικά.
 Να καταρρέει δείχνει το αφήγημα της κυβέρνησης περί «πλειστηριασμών παραδειγματισμού» μονάχα σε έχοντες, δηλαδή σε κατοικίες στις ακριβές περιοχές της χώρας κι όχι σε λαϊκές περιοχές., ήδη εκπλειστηριάζονται κατοικίες για χρέη 500 ευρώ ενώ στόχος έχει γίνει και η α' κατοικία. Κι όλα αυτά σε λαϊκές περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Νέας Ιωνίας, το Περιστέρι της Νίκαιας, του δοκιμαζόμενου από την ανεργία Λαυρίου κι άλλων περιοχών που κάθε άλλο παρά ως ακριβές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Τα παραδείγματα είναι πλέον πολλά. Χθες, στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας -ενός διαμερίσματος 80 τ.μ.- μιας εξαμελούς οικογένειας.
Οι πλειστηριασμοί κατοικιών θα λάβουν μαζικές διαστάσεις από τον Ιανουάριο του 2017 και σαρωτικές το 2018, οπότε λήγει η περίοδος προστασίας της πρώτης κατοικίας. Υπολογίζεται ότι πάνω από 300.000 σπίτια θα βγουν στο σφυρί . Οπότε τα τωρινά είναι παιδική χαρά.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εχω ξανα γραψει, η μονη λυση ειναι να παμε σε καθε κομματικο γραφειο του οποιου κομματος της περιοχης μας και να τα κλεισουμε δια παντος.
Οσο δεν γινεται αυτο σε πανελλαδικη κλιμακα, αυτοι δεν εχουν σκοπο να συμμαζευτουν. Να μη μπορει να κυκλοφορησει κομματοσκυλο σε καμμια περιοχη της Ελλαδας.

Ανώνυμος είπε...

Τά σπίτια τών Ελλήνων στά χέρια τών Εβραίων ...
Τί κρίμα !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...