Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Που το θέλεις; Στον… χώρο σου, η στον χώρο μου;



Αν δεν το απεκάλυπτε σήμερα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ, από την Κυβέρνηση των κατσαπλιάδων.
Τέτοιο «μπείτε σκύλοι και αλέστε», δεν έχει ξαναγνωρίσει ποτέ στην ιστορία της, η Πατρίδα.
 Τρία υποβρύχια (μεταξύ των οποίων το «Dolunay») είχαν δεσμεύσει εκτεταμένες περιοχές σχεδόν στο σύνολο του πελάγους, όπου και κινήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα δεσμεύθηκαν περιοχές γύρω από τη Σαμοθράκη, τη Λήμνο, τη Χίο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, την Κάρπαθο, το Καστελλόριζο και τα βόρεια της Κρήτης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, έξι ελληνικά υποβρύχια μεταξύ των οποίων τα «Πρωτεύς», «Ματρώζος» και «Πιπίνος» κινούνταν, έχοντας λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, προκειμένου να… επισημάνουν διά της παρουσίας τους την κυριαρχία της Ελλάδας στον χώρο…!
(Δηλ. οι Τούρκοι αλώνιζαν το Αιγαίο και εμείς δια της «απλής παρακολούθησης» επισημαίναμε την κυριαρχία μας στον… χώρο)…!)

 

Τουρκικά υποβρύχια ολόκληρο τον Σεπτέμβριο στο Αρχιπέλαγος τού Αιγαίου: Βορείως τής Λήμνου - Ανάμεσα σε Λέσβο και Χίο - Βορείως τού Νομού Λασηθίου - Ανάμεσα σε Ρόδο, Κάρπαθο και Σύμπλεγμα Μεγίστης (Καστελλόριζο - Ρω - Στρογγύλη). Εντοπίσθηκαν 3 τουρκικά, τα οποία παρακολουθήθηκαν από έξι (6) Ελληνικά ! Εντονότατες οι διαμαρτυρίες τού ξεφτιλισμένου ΓΕΕΘΑ προς το ξεφτιλισμένο ΝΑΤΟ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...