Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Έμαθαν ότι τον παίρνουμε και πλάκωσαν οι Ισπανοί γύφτοι.



ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (2/11) ΣΤΙΣ 3μμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  
Το μεγάλο και νικηφόρο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκής περιουσίας δίνει ξανά το παρόν, καλώντας σε ακόμα πιο διευρυμένη συμμετοχή και αυτήν την Τετάρτη, σε όλα ανεξαιρέτως τα ειρηνοδικεία της χώρας.  
Στόχος του κινήματος είναι να ματαιωθούν και πάλι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί σε σπίτια και σε λαϊκές περιουσίες πολιτών, νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.  
Ιδιαίτερο βάρος και σημασία δίνεται, σύμφωνα με στελέχη του κινήματος, αυτήν την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου.  
Αποτελεί ντροπή και όνειδος ότι στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου (Παρασκευοπούλου 16) προσέρχεται η Ισπανική τράπεζα Union Creditos Inmobiliarios, η οποία διαθέτει και αντίστοιχο fund, προκειμένου να βγάλει στο σφυρί κατοικία 77 τετραγωνικών μέτρων!  
Όλοι οι Περιστεριώτες/ τισσες, και όχι μόνο, καλούνται να δώσουν την αγωνιστική παρουσία τους την Τετάρτη (2/11) στο Ειρηνοδικείο της πόλης τους στις 3μμ για να απαντήσουν με τον πρέποντα τρόπο στην ''Ισπανική'' ληστεία και να ματαιώσουν τον πλειστηριασμό.  
Κύκλοι του κινήματος τόνιζαν ότι η επιτυχία της ακύρωσης των πλειστηριασμών και αυτήν την Τετάρτη, θα αντιπροσωπεύσει άλλη μια νίκη στο δρόμο του οριστικού τερματισμού των πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών.  
Το κίνημα, που μπορεί να καταστήσει παρελθόν τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία, θα βρει τρόπο να αντιμετωπίσει νικηφόρα και τους απαράδεκτους και αντισυνταγματικούς ενδεχόμενους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και του κατεστημένου να πραγματοποιούνται στο μέλλον οι πλειστηριασμοί με ηλεκτρονικό τρόπο.
Στο αντίποδα δεν μας έφταναν οι κωλοΕβραίοι και οι Τουρκαλάδες που έκαναν ασκήσεις στο FIR μας, τώρα έχουμε και τους Ρώσους.
 Η ρωσική ναυτική Μοίρα με το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνετσόφ" να ηγείται αυτής, βρίσκεται αυτή την στιγμή νοτιοδυτικά της Κρήτης (για την ακρίβεια στο μέσον της διαδρομής Μάλτας και Κρήτης, οδεύουν προς το ελληνικό FIR (θα εισέλθει τις νυχτερινές ώρες σήμερα) και έχει ξεκινήσει σειρά ασκήσεων εν πλω προς την Συρία. Ηδη έχουν εκδώσει ΝΟΤΑΜ για αεροπορικές ασκήσεις εντός του ελληνικού FIR, ενώ εκδόθηκε ή θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες NAVTEX και SUBNOTE για τα ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια που πλέουν κάτω από το αεροπλανοφόρο. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γινεται εδω;
Η συνάντηση των αντιπροσωπειών της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Εκκλησίας της Κρήτης.....
Η συμπόρευση της Εκκλησίας της Ελλάδος και της ημιαυτόνομης Εκκλησίας της Κρήτης που υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.....
Δεν το πολυκαταλαβα.....

Ixnos είπε...

Η εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι όλης της Ελλάδος αλλά μερικής. Πελοπόννησος και στερεά Ελλάδα .Τα υπόλοιπα ανήκουν στο πατριαρχείο άλλα ως αυτόνομα και άλλα απ΄ ευθείας. Ο Δήθεν αρχιεπίσκοπος Ελλάδος είναι των …Αθηνών. Η εκκλησία Κρήτης ανήκει ως αυτόνομη στο φανάρι όπου δίνει και λογαριασμό. Δεν είναι ημιαυτόνομη αλλά αυτόνομη.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ναι, κατι ειχα διαβασει πριν απο χρονια για τις νεες χωρες του Πατριαρχειου, αλλα τα εχω ξεχασει με τον καιρο.
Με παραξενευσε η ημιαυτονομη Εκκλησια Κρητης, ξερεις που πηγε ο συλλογισμος μου, οι μερες ειναι πονηρες.
Σε ευχαριστω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...