Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Μα γιατί γράφουν μαλακίες.



Το τρίτο μνημόνιο τα έχει ΟΛΑ. Το …τέταρτο είναι το… ράιχ. Αναμένουμε τους… φούρνους της siemens .  
«Η ελληνική βόμβα χτυπάει». Αυτός είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild, το οποίο επαναφέρει τα… εφιαλτικά σενάρια για την ελληνική οικονομία, κάνοντας λόγο για «επιστροφή της κρίσης» στη χώρα μας.» Σχεδόν ενάμισης χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ελλάδα έλαβε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, και περισσότερα από 86 δισεκ. ευρώ» αναφέρει αρχικά το γερμανικό δημοσίευμα.
Στη συνέχεια η Bild αναφέρει:  «Ωστόσο δεν θα είναι το τελευταίο: Πολιτικοί τόσο στην Αθήνα όσο και στο Βερολίνο κάνουν ήδη λόγο για ένα τέταρτο πακέτο! Την ίδια ώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, δεν έχει προφανώς κανένα ενδιαφέρον να ανακτήσει τα δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος που οι συμπατριώτες του διατηρούν σε ξένους λογαριασμούς».
Μιλώντας στην Bild του Σαββάτου ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του γερμανικού Κοινοβουλίου και χριστιανοκοινωνιστής (CSU) βουλευτής Πέτερ Ραμσάουερ, αναφέρει το εξής: «Βαδίζουμε κατευθείαν προς ένα τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας».
Παράλληλα, ο βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, αναφέρει στην ίδια εφημερίδα πως «το αργότερο το 2018 θα ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση για πακέτα διάσωσης δισεκατομμυρίων ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...