Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Πόσο πιο ηλίθιος είσαι;



Την Παρασκευή 16-12-2016 ο πρώην πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων, Νικόλαος Γεωργίου υπέβαλλε μήνυση κατά του Βασίλη Λεβέντη, προέδρου του κόμματος «Ένωση Κεντρώων» που εφάρμοσε κατά γράμμα την τακτική του Καρατζαφέρη στις ευρωεκλογές . Υπεύθυνες δηλώσεις για ανά εξάμηνο αλλαγή, και λοιπές μπούρδες. Ακόμη περιμένουν οι υποψήφιοι του να πάνε στην ευρωβουλή, παρά το χοντρό χώσιμο σε χρήμα που έκαναν. Η υπόθεση έχει μεγάλη πλάκα γιατί και στον χοντρό, κάποιος Γεωργίου ήταν στην λίστα του… πολιτικού τζόκερ . Το αρχίδι ο Λεβέντης για να τρέχουν όλοι, βρήκε την Καρατζαφέρια  φόρμουλα, του όλοι θα πάρετε.   
Ο λόγος, όπως αναφέρει ο ίδιος ο πολιτευτής, είναι «τα εγκλήματα του άρθρου 133 Ποινικού Κώδικα περί εξαπάτησης εκλογέων και του άρθρου 158 Ποινικού Κώδικα περί Νόθευσης εκλογής ή ψηφοφορίας ως φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί για την αθέτηση της συμφωνίας που κάναμε με τον μηνυμένο για την εναλλαγή των βουλευτών κόμματος του στο Ελληνικό κοινοβούλιο κάθε έξι μήνες, όπως ρητά και κατηγορηματικά είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος του κόμματος και αυτό ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την προσυπογραφή της υποψηφιότητας μου»
Από το περιεχόμενο της επιστολής φαίνεται ότι συντελέστηκαν και άλλα ποινικά αδικήματα που αφορούν στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης κεντρώων καταγγελίες που πρέπει να ερευνηθούν•

Επίσης Για την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ένωση Κεντρώων μίλησε ο βουλευτής Γιώργος Καρράς, ο οποίος έδωσε και την απάντησή του στον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος του ζητά να παραδώσει την έδρα του εντός τριών ημερών.

Ο κ. Καρράς μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και στην εκπομπή «Μεσημεριανό ρεπορτάζ» στο ραδιόφωνο του Alpha 989 και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο λόγος που αποχώρησε από το κόμμα είναι σωρευτικός, σημειώνοντας ότι η δική του βούληση ήταν να λειτουργήσει το κόμμα, κάτι για το οποίο προσπάθησε, αλλά δεν λειτούργησε.

«Προσπάθησα να βοηθήσω στην οργάνωση και τη λειτουργία του κόμματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι ο ίδιος είχε στα οργανωτικά ζητήματα πρόβλημα. «Αυτό οφείλεται στην εξάμηνη θητεία των βουλευτών, την οποία εγώ είχα υποστηρίξει, αλλά δεν εισακούστηκα» σημείωσε.
Ο κ. Καρράς ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Βασίλη Λεβέντη, παρόλο που εκείνος του μιλά με τελεσίγραφα ζητώντας του να παραδώσει την έδρα του εντός τριών ημερών.
Όσο για τις δηλώσεις του κ. Λεβέντη ότι «τον κ. Καρρά δεν τον ήξερε ούτε η μητέρα του όταν μπήκε στο κόμμα», ο βουλευτής απάντησε:

«Πολιτεύτηκα με την Ένωση Κεντρώων έχοντας εμπειρία 45 ετών, είμαι γνωστός στο νομικό και πολιτικό κόσμο και έφερα ψήφους στο κόμμα. Εργάστηκα επί 14 μήνες νυχθημερόν ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και προσέφερα πολλά, μπορούσα να σταθώ σε έναν τέτοιο χώρο που γίνεται ανταλλαγή επιχειρημάτων και απόψεων» αναφέρει και προσθέτει: «από εκεί και πέρα δεν θα παραδώσω την έδρα μου, θα ήταν ήττα για εμένα αν το έκανα και θα αναγκαζόμουν να αποδεχθώ όσα λέει για εμένα ο Λεβέντης».

«Ο κ. Λεβέντης μου ζητά να παραδώσω την έδρα μου. Θα το κάνω μόνο αν την ίδια ώρα παραιτηθεί το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Δεν μπορώ να δεχθώ τελεσίγραφα από τον αρχηγό ενός κόμματος, μου θυμίζουν άλλες εποχές. Θα παραιτηθώ υπό την προϋπόθεση να παραιτηθούν και οι υπόλοιποι 9 βουλευτές και να έρθουν οι νέοι» κατέληξε ο κ. Καρράς.

Επειδή ο μηνυμένος Πρόεδρος κόμματος και παντός άλλου υπευθύνου, έχουν διαπράξει τα εγκλήματα του άρθρου 133 Ποινικού Κώδικα περί εξαπάτησης εκλογέων και του άρθρου 158 Ποινικού Κώδικα περί Νόθευση εκλογής ή ψηφοφορίας ως φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί , ενεργούντες όπως αναλύσαμε παραπάνω με δόλιο τρόπο χωρίς συγκεκριμένο έννομο λόγο.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Μηνύω αυτούς για τις παραπάνω παράνομες ενέργειες και συμπεριφορά τους και ζητώ την νόμιμη τιμωρία τους. Δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων ζητώντας 44 ΕΥΡΩ με επιφύλαξη, ως αποζημίωση ηθικής βλάβης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την πενταλφα εχει ως εμβλημα το κομμα της Ενωσεως Κεντρου; Γνησιο σιωνιστικο κομμα δηλαδη και με τη βουλα. Κοιτα εξελιξη ο Λεβεντης.

Ανώνυμος είπε...

σαν του καταδικασμενου αγραματου γαλατα σανωπολη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...