Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

«Ανεπιθύμητος» και στην Χρυσή Αυγή ο Καρατζαφέρης. Γιατί δεν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ που τον θέλουν;



Διαψεύδει συνεργασία της με τον Γ. Καρατζαφέρη η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
 
Η εφημερίδα «Κυριακάτικη Kontranews» α.φ. 122, βασιζόμενη προφανώς σε λάθος πληροφορίες, δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της άρθρο με τίτλο: «Εθνική συμπαράταξη στα δεξιά του Κυριάκου: Μιχαλολιάκος – Καρατζαφέρης και σία μαζεύονται για να μεγαλώσουν την ακροδεξιά».
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει όσα δημοσιεύονται στο εν λόγω κείμενο και τονίζει ότι:
Α) Δε συμμετέχουμε σε καμία διεργασία για την δημιουργία οποιουδήποτε «πολιτικού σχήματος κατά τα πρότυπα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και ασφαλώς δεν έχουμε λάβει την οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία.
Β) Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ με στόχο να καταλάβουμε την δεύτερη θέση και να είμαστε η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Γ) Τα ποσοστά μας δεν είναι καθηλωμένα, όπως εσφαλμένα αναφέρει το εν λόγω άρθρο. Όλες οι πρόσφατες συστημικές δημοσκοπήσεις ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή διαρκώς ενισχύεται και απορροφά μεγάλες μάζες νέων ψηφοφόρων (βλέπε συνέντευξη καθηγητή Μαρατζίδη, δημοσκοπήσεις MRB και εφημερίδας Μακεδονία)
Δ) Στην μεγάλη οικογένεια της Χρυσής Αυγής είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι Έλληνες που αντιμάχονται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ταυτίζονται με τις Πολιτικές μας Θέσεις, πιστεύουν στις Ιδεολογικές μας Αρχές και τιμούν την πολιτική μας διαδρομή.
Ε) Όποιος επιθυμεί να συμπαραταχθεί στον όμορφο και σκληρό Αγώνα της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και αυτός τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και τις συκοφαντίες που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα, πληρώνοντας το τίμημα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην διαφθορά και την ξενοκρατία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τό ποιός τό διέδωσε είναι εύκολο νά απαντηθεί.
Θά έπερνε ή χρυσή αυγή τόν Καρατζατούμπα ?
Ελεος !

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης μας έβαλε στα μνημόνια.

Ανώνυμος είπε...

Να του δωσουμε αφεση αμαρτιων για να μας την ξαναφορεσει. Καλα Χριστουγεννα ειπαμε;

Ανώνυμος είπε...

Εφημεριδα το''ΚΑΡΦΙ''του Σαββατου 10 Δεκεμβριου 2016''Οι περιπετειεs του Γ.Καρατζαφερη'':Συνεχιζονται οι δικαστικεs περιπετειεs για τον Γιωργο Καρατζαφερη Οπωs πληροφορουμαι απο εγκυρη πηγη αναμενεται η ασκηση ποινικηs διωξηs για δολια μεταβιβαση μετοχων του τηλεοπτικου σταθμου ΑΡΤ!Η ερευνα εχει ολοκληρωθει εχει διαπιστωθει σωρεια παρανομιων και τιs επομενεs μερεs αναμενεται να ασκηθουν διωξειs κατα παντοs υπευθυνου!Στο μεταξυ ο Γ.Καρατζαφερηs εχασε την μαχη στο Εφετειο οπου ειχε προσφυγει μετα την καταδικη του σε 12 μηνεs φυλακη για το ποθεν εσχεs.Το Εφετειο επικυρωσε την ιδια ποινη που συνεπαγεται και στερηση πολιτικων δικαιωματων!Επισηs προσδιοριστηκε η δικη για τιs 1050 λιρεs που βρεθηκαν σε θυριδα που διατηρουσε σε τραπεζικο καταστημα τηs οδου Καλλιροηs(ΣΗΜ.:οπου τα γραφεια του ΛΑΟΣ)και τιs οποιεs ξεχασε να δηλωσει στο ποθεν εσχεs!
Οπωs λεει και ο μπουμπουκοs ο αξιοθρηνητοs!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτος και ο Βενιζελος θα μπορουσαν να θρεψουν αρκετους γεωσκωληκες με λιπος πρωτης ποιοτητος ....

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτης μαιμου ο χοντρος-Καρατζαφυρερ. Ειμαστε βλεπεις στη χωρα μαιμου. Ενας πρωην προαγωγος (το ΠΑΝΣΙΚ τι ηταν? Κοριτσακια εσπρωχνε στους γερους μεγαλοαστους της Αθηνας) εκανε τον θρησκευομενο πατριωτη ο αλητης.Αει σιχτιρ .....

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορα τιs καταθεσειs εκατονταδων χιλιαδων ευρω τιs θωρακισμενεs λιμουζινεs κλπ...τα κομματοσκυλα του θα μαs πουν οτι τα εβγαλε απο....την δουλεια του!Ποια δουλεια του ομωs;;;Τα''περιφημα πρακτορεια μοντελων''που αφησαν εποχη σε σημειο κατοικοι του κεντρου τηs Αθηναs να μιλανε ακομα και σημερα για τα....μανεκεν και τιs''υπηρεσιεs που παρειχαν;!
savrez.blogspot.gr/2011/12/blog-post_5213.html
Ο Κομνοπουλοs ο Τσατσοs και ο Καρατζαφερηs τα μυστηρια του Τραγακη οι Οπλαδεs και οι Μιζεs στουs πολιτικουs!
thivapress-news.blogspot.gr/2014/11/blog-post_822.html
Εμειs μεταφεραμε το 1.5 εκατ.ευρω του Καρατζαφερη στο εξωτερικο!
newpost.gr/politiki/401679/
Ο Μπαλτακοs...δημαρχοs!
ksipnistere.com/2016/12/blog-post_2080.html
η τζινα με τιs αναλογιεs τηs τετοιο φτυσιμο βρε τζινα;τετοια ροχαλα στην προεδραρα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...