Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Άλλο η σημαία του δημοσίου, και άλλο του… ψιλικατζίδικου.



Άλλο να είσαι πούστης του Κολωνακίου και άλλο της Συγγρού. Εκεί το πήγε. Λίγο ακόμη θα μας πει ότι θα πρέπει να έχει ευλογηθεί και από τον… Τσίπρα. Λες και δεν είναι όλες από κάπου αγορασμένες.  

Ο κ. Τσιρώνης αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North.
υπερασπίστηκε τις θέσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου για τη σημαία λέγοντας: «Ο κ. Παρασκευόπουλος ως βουλευτής πλέον και ως άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης έχει δίκιο θεωρητικά ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά και μην λαϊκίζουμε ανάμεσα στη σημαία που είναι το σύμβολο, που είναι οι σημαίες των δημοσίων κτιρίων, στις σημαίες που όλοι μας όσοι υπηρετήσαμε σε μάχιμες μονάδες και υπερασπιστήκαμε την πατρίδα μας όταν σηκώσαμε αυτή τη σημαία ως σύμβολο».
Συνεχίζοντας είπε ότι «η σημαία που αγοράζει ένας ιδιώτης από τον Κοκκώνη και την έχει ο ίδιος, αυτή η σημαία που δεν είναι δημόσια σημαία, δεν είναι σύμβολο, γιατί εκθέτουμε το σύμβολο με αυτόν τον τρόπο».

Και κατέληξε: «Άλλο πράγμα η σημαία που είναι αναρτημένη σε έναν ιστό δημόσια και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω από τον Κοκκώνη. Εγώ προσωπικά ως Γιάννης Τσιρώνης θα υπερασπιζόμουν ακόμη και αυτή τη σημαία, αλλά δυστυχώς ζούμε σε δημοκρατία, κάποιοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά και με την πρώτη ευκαιρία προβαίνουν σε αυτές τις ασχημονίες, αλλά άλλο πράγμα να καταδικάσουμε πολιτικά τις ασχημονίες και άλλο να ποινικοποιήσουμε διαρκώς και με νόμους να προσπαθούμε να προστατέψουμε με την αξία μας. Ο πατριωτισμός μας φαίνεται από τις πράξεις. Εγώ ποτέ δεν θα ήθελα αυτό το πράγμα για το οποίο μάτωσαν οι πρόγονοι μου να πατιέται, να λερώνεται να πηγαίνει όπου να” ναι, αλλά άλλοι άνθρωποι, δυστυχώς διαφωνώ μαζί τους έχουν άλλη αντίληψη και κάνουν αυτές τις ασχημονίες».



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικαιο. Αλλη βαρυτητα εχει μια αναρτημενη σημαια στο Υπουργειο Αμυνης με υπουργους οπως το ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ λαμογιο Τσοχατζοπουλο, τη Φωφη Γεννηματα (ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) και αλλη βαρυτητα εχει αναρτημενη στο δικο σου σπιτι που εφαγες 17 μηνες τα σκατα σου στα συνορα για να υπηρετησεις το συστημα που διοικουν κατι χαχολοι σαν αυτον τον "διανοουμενο!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...