Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πληρώνει την αφροσύνη της η Μερκελ.



Φορτηγό έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένους οι οποίοι διασκέδαζαν και πραγματοποιούσαν τα ψώνια τους ενόψει των Χριστουγέννων στην αγορά της πλατείας Breitscheidplatz, στο δυτικό Βερολίνο. O τελικός απολογισμός είναι 12 νεκροί και 48 τραυματίες.  Ο Πακιστανός οδηγός που πέρασε στην Γερμανία τον Φεβρουάριο εχει περάσει από την Ελλάδα, όπως ο Αφγανός δολοφόνος και βιαστής. Σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt, ο δράστης είναι πρόσφυγας από το Πακιστάν ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές, όχι όμως για υποθέσεις σχετικές με τρομοκρατία και εισήλθε στη Γερμανία τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Washington Post, η New York Post και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη της θανατηφόρας επίθεσης.
Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες το φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα κατευθύνθηκε πάνω στο πλήθος μέχρι να ανακοπεί η πορεία του από ένα δέντρο. Είχε προλάβει να διανύσει μία απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων μέχρι να ακινητοποιηθεί.
Η πολιτική της Μέρκελ, του συστήματος Ομπάμα-Κλίντον και των υπόλοιπων Ευρωπαίων που τους ακολουθούσαν, δημιούργησε το «λουτρό αίματος» στην Συρία για να ανατραπεί ο φιλορώσος Μ.Άσαντ και επέτρεψαν την στοχευμένη διακίνηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στις δυτικές κοινωνίες.
Τώρα η Α.Μέρκελ θα πρέπει να λογοδοτήσει για αυτό. Οι Γερμανοί είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα να ζουν στο απυρόβλητο. Συνήθως τα μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα μέχρι τώρα γινόντουσαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Βέβαια είχαν υποστεί τις πρώτες τυφλές τρομοκρατικές ενέργειες «μοναχικών λύκων» αλλά τώρα η Γερμανία ήταν στόχος ενός οργανωμένου και συντονισμένου σχεδίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους πηρε τα σωβρακακια ο Τσιπρας των Κρητικαρων μπουληδων; Γιατι ως μπουληδες φερθηκαν οταν τους χτυπησε το χερι στο τραπεζι αντι να τον πανε σηκωτο στο αεροδρομιο.

Ανώνυμος είπε...

Κρητική λεβεντιά απο τη στιγμή πού ΠΑΣΟΚΟποιηθηκε καί μετά ΣΥΡΙΖΟποιήθηκε γιά συμφεροντολογικούς λόγους ή Κρήτη , δέν υπάρχει πιά δυστυχώς .....
Κρίμα , γιατί τότε θά τόν έπερναν στό κατόπι μέ τίς πέτρες . Οπως καί κάθε πολιτικό λαμόγιο ...
Καημένη Ελλαδίτσα τό πού υπάρχεις σέ θαύμα οφείλεται !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...