Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Εγκω ντεν ξέρει . Δήλωσε λάθρο να έχεις τις…. ανέσεις σου.



Στην Ελλάδα του 2016 με 1.5 εκατομμύριο ανέργους, με οικονομικά προβλήματα και με μια εθνική υπερηφάνεια τσαλαπατημένη, ο Μουζάλας θα δώσει σε.... όλους τους έλληνες άστεγους που θα δηλώσουν πρόσφυγες το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 400 ευρώ; 
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός προανήγγειλε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που ανέρχεται στα 400 ευρώ. Όπως τόνισε ο υπουργός, το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει το αντίστοιχο που δίνεται σε μία ελληνική οικογένεια, για αυτό και δεν θα υπερβαίνει το επίδομα της φτώχειας.
Οπότε λογικά θα πρέπει να το δώσει και στους άστεγους Έλληνες, αφού είναι σε χειρότερη θέση από τους «πρόσφυγες», λόγω έλλειψης έστω και υποτυπώδους στέγης.  

Όμως επειδή αγαπάει τους λαθρο πιο πολύ από τους γηγενείς,  όλοι όσοι έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας θα έχουν ανέσεις και χρήματα, χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως, την ίδια στιγμή που χιλιάδες νέοι ψάχνουν δουλειές και ζουν με τα χρήματα των γονιών τους.

Οι Έλληνες που έμειναν άστεγοι επειδή οι τράπεζες τους πήραν το σπίτι, επειδή η ανεργία τους έκανε να μην μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο… Αυτοί πότε, πως και από ποιους θα ικανοποιηθούν;

Μήπως, θέλετε, οι γηγενείς κάτοικοι να είναι άστεγοι και να μπαίνουν στις σειρές των συσσιτίων, προκειμένου οι λαθραία (παράνομα) εισελθόντες στην Ελλάδα, να απολαμβάνουν την μέριμνα του επιλεκτικού ανθρωπισμού σας, που θα προσφέρει δωρεάν τροφή και στέγη σε όλους εκείνους που (επαναλαμβάνουμε) μπήκαν παράνομα στη χώρα και έχουν συντελέσει στην αύξηση της εγκληματικότητας και αλλοιώνουν σταδιακά τα χαρακτηριστικά της πατρίδας μας;

Για το τέλος ο κ. Μουζάλας άφησε άλλη μια έκπληξη, καθώς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο Υπουργός ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η πλήρης καταγραφή όλων όσων μένουν στην Ελλάδα.

Δηλαδή μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε πόσοι είναι στη χώρα, από που έρχονται και εάν είναι άτομα που πρόσκεινται στο ISIS.




Θα κάνουν έρανο οι κωλολαθρομετανάστες και ο Σόρος για να φάει η κυρά Τασία. Δηλώνει ΕΤΗΣΙΟ εισόδημα ... 399,52 Ευρώ η κακομοίρα!! ΔΕΙΤΕ - Αποτέλεσμα για Τασία Χριστοδουλοπούλου] *Εισόδημα περίπου 400 ευρώ εμφανίζει στο πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2015 (χρήση 2014)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας και Ενφια, για να κάνουν ζωή οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί..

Ανώνυμος είπε...

Με το λειψο μου το μυαλο, αυτο που ειχα συλλαβει πριν απο καποια χρονια για το πως θα επιβαλλουν το τσιπαρισμα, στις μερες μας γινεται ολοφανερο πια.
Τα λαθρομουσλιμ θα ειναι οι πρωτοι που θα μαρκαριστουν. Οποιος θα μαρκαρεται θα εχει αυτοματως και εργασια και ασφαλιση και περιθαλψη.
Και το κυριοτερο θα ειναι ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ....
Το αναφερει ξεκαθαρα στους Λογους Του ο Γεροντας Παισιος, πιο ξεκαθαρα δεν γινεται.
Θα αναγκαστουν και οι υπολοιποι για να εχουν τα απαραιτητα για να ζησουν τα παιδια τους και να μην διωκονται για ψυλλου πηδημα, να ακολουθησουν το δρομο της σκλαβιας.
Οι μερες της Κολασεως ειναι μπροστα μας και οποιος θελει το αντιλαμβανεται.

Ανώνυμος είπε...

Αν τσιπαρεις 5-6 εκατομμύρια Πακιστανούς και Αφγανουςετι θα καταφέρεις; 160 εκατομμύρια έχει το Μπαγλαντές και από 60- 80 εκατομμύρια το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.1 δις υποψηφίους μετανάστες έχει η Ινδία

Ανώνυμος είπε...

Κανε την ιδια ερωτηση στον εαυτο σου για το τι θα συμβει με τους λαθρο της Ελλαδας οταν θα τσιπαριστουν ενω εσυ θα εισαι αρνητης.....

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τσιπαρισμενοι είμαστε .Εάν δεν έχεις ΑΜΚΑ πήγαινε σε νοσοκομείο.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...