Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Tι κάνεις… Σταθάκη; Κουκιά σπέρνω.



Η του τα έφαγαν οι πουτάνες του Σύριζα, η τα έστειλε σε ofshorre εταιρία. Όλα τα άλλα είναι τρίχες.
Απαντήσεις σχετικά με τις δηλώσεις πόθεν έσχες του, που δημοσιοποιήθηκαν χθες, έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.
Ειδικότερα, απαντώντας σε σημερινές δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Σταθάκης δήλωσε:
«Υπενθυμίζω ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες έχει ελέγξει διεξοδικά τις δηλώσεις μου για τα έτη 2012, 2013 και 2014, έχει κάνει αναδρομικό έλεγχο από το 2000, έχει ελέγξει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου και έχει αποφανθεί σχετικά. ( Δηλαδή η Κυρά Τασία ο Τραγάκης ,και ο Βενιζέλος που ήταν στην επιτροπή, τα μπάλωσαν ΟΛΩΝ μας καλά).
Είτε ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει την σχετική ενημέρωση είτε δεν εμπιστεύεται την δικαστική εξουσία της χώρας.»
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης στην ραδιοφωνική συνέντευξη ερωτηθείς για τα πόθεν έσχες, ξεκαθάρισε ότι «δε θα πέσουμε στο παιχνίδι του κιτρινισμού, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ κάνοντας ειδική μνεία στο πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη, παραδέχθηκε πως εγείρονται ερωτηματικά, τα οποία ο ίδιος πρέπει να μας εξηγήσει.


Η άλλη Βουλγάρα παλιοχαμούρα, η καθαρίστρια Κούνεβα, πήγε τα 340.000 ευρω από δωρεές όπως λέει σε ξένες τράπεζες., αγόρασε δυο σπίτια και πήρε και ένα δώρο από τον οργανισμό εργατικής κατοικίας. Για να μην πάμε στο ότι δεν δήλωσε ούτε τα μισά από όσα αρπάζει από την ευρωβουλή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδής ρέ Σταθάκη τά λεφτά από τό πανεπιστήμιο
Κρήτης τί νά υποθέσουμε ότι εγιναν ...??
Οί εβραίοι έκαναν μήπως τότε crush test ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...