Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη στο Μπραχάμι η Πόλα Ρούπα.



Γεννημένη το 1969 στην Καλαμάτα, η Πόλα Ρούπα έγινε γνωστή στους κύκλους της ασφάλειας το 1995, όταν μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη, μετέπειτα αρχηγό της τρομοκρατικής οργάνωσης, Επαναστατικός Αγώνας, συνελήφθη μαζί με 500 ακόμη άτομα, για επεισόδια στο Πολυτεχνείο, εκεί ήταν άλλωστε που γνώρισε και τον σύντροφό της με τον οποίον συνδέθηκαν ερωτικά και απέκτησαν και έναν γιο.
Η επανεμφάνισή της, τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Η ληστεία με λεία 180.000 ευρώ απο τράπεζα στην Μαλεσίνα, έφερε την υπογραφή της. Ο λόγος, η επιχείρηση και η διαφυγή όλα συγκλίνουν στο όνομά της. Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως η ληστεία είχε στόχο «να γεμίσει το επαναστατικό ταμείο». Η Πόλα Ρούπα άλλωστε είναι πολύπειρη στο αντάρτικο πόλης, ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα είχε ενεργό συμμετοχή σε 15 επιθέσεις. Ήταν η γυναίκα που έγραφε τα μανιφέστα και τις προκηρύξεις του Ε.Α, είναι η γυναίκα που μετά την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, εκτιμάται απο αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ πως θέλει να δημιουργήσει έναν νέο πυρήνα αντάρτικου πόλης.
Η Ρούπα «εξαφανίστηκε» μαζί με το παιδί της, αμέσως μετά την σύλληψη Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, μετά απο ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Άγνωστο παραμένει ποιοι τους φυγάδευσαν, που ζουν και φυσικά που κρύβονται.
Κι όλα αυτά μέχρι σήμερα τα ξημερώματα οπότε και συνελήφθη στο Μπραχάμι.


Κατά σατανική σύμπτωση συνελήφθη παραμονή κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκατα στην κλανιολα ρουπα!!!!!!!!!!!
κουραδες και σκατα σε ολη τη αριστερα!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε την απεργία πείνας κιολας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...