Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Επιτέλους και ένας που ότι λέει, το κάνει πράξη.



Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε χθες Παρασκευή ένα διάταγμα με το οποίο, όπως υποστήριξε, θα καταστεί δυνατό να διεξάγονται αυστηρότεροι έλεγχοι προκειμένου να προληφθεί η είσοδος ξένων «ριζοσπαστών ισλαμιστών τρομοκρατών» καθώς επίσης και προσφύγων από την Συρία στη χώρα του. Αμέσως άρχισαν να γίνονται ορατές  οι συνέπειες αυτής της απόφασης καθώς μετανάστες και πρόσφυγες τέθηκαν υπό κράτηση στα αμερικανικά αεροδρόμια ενώ σε άλλες χώρες απαγορεύτηκε η επιβίβαση σε επιβάτες από τη λίστα του νέο πλανητάρχη.
«Θέτω σε εφαρμογή νέα μέτρα ελέγχου για να μείνουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής οι ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες. Δεν τους θέλουμε εδώ», δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας επίσημης τελετής στο Πεντάγωνο για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Άμυνας Τζέιμς Μάτις.
«Θέλουμε να υποδεχόμαστε στη χώρα μας μόνον όσους θα την υποστηρίξουν και αγαπούν βαθιά τον λαό μας», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος.
Το διάταγμα που υπέγραψε ο Τραμπ, «για την προστασία του έθνους έναντι της εισόδου ξένων τρομοκρατών στις ΗΠΑ», προβλέπει την πλήρη αναστολή για τέσσερις μήνες του προγράμματος, καθώς και το πάγωμα για τουλάχιστον τρεις μήνες της εισδοχής στις ΗΠΑ οποιουδήποτε πολίτη επτά μουσουλμανικών χωρών: του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης. Σε ό,τι αφορά τους πρόσφυγες από τη Συρία, απαγορεύεται η είσοδος οριστικά με μόνη εξαίρεση ορισμένους χριστιανούς.
Ακόμη, ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε ένα διάταγμα με το οποίο διακήρυξε πως θα αρχίσει η «ανασυγκρότηση» των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, με την «κατάρτιση ενός σχεδίου για (να αποκτήσουν) νέα αεροσκάφη, νέα πλοία, νέους πόρους και νέα εργαλεία οι άνδρες και οι γυναίκες μας στο στράτευμα».

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Υπό κράτηση οι πρώτοι πρόσφυγες σε αμερικανικά αεροδρόμια

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ GOOGLE! Ανακαλεί εργαζόμενους στις ΗΠΑ – Ο ρόλος του Τραμπ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δες το βιντεο με τον Αμερικανο πρεσβευτη που τοποθετηθηκε στην Ευρωπαικη Ενωση

Απατώντας σε ερώτηση γιατί δέχθηκε να πάει ως πρεσβευτής σε μια Ένωση την οποία δεν συμπαθεί ούτε και τους γραφειοκράτες της ο Malloch απάντησε ότι σε προηγούμενη θέση που είχε βοήθησε στην διάλυση της ΕΣΣΔ.

«Νομίζω» πως υπάρχει μια άλλη Ένωση που θέλει ανάλογη μεταχείριση»,
ενώ για τον Ζ.Κ. Γιούνκερ είπε πως ίσως πρέπει να ξαναγυρίσει δήμαρχος στο Λουξεμβούργο!

http://www.pronews.gr/portal/20170128/world/eyropaiki-enosi/56/o-presveytis-ton-ipa-stin-ee-xanaktypa-voithisa-sto-na-dialythei-i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...