Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Το πεντάστερο… κονιάκ είναι το καλύτερο.




Τις  πρώτες δηλώσεις μετά την τουρκική επιχείρηση  στα Ίμια την Κυριακή έκανε ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, προκαλώντας και προειδοποιώντας την Άγκυρα, ότι αν νομίζει ότι έχει περιθώρια να αμφισβητήσει στην πράξη την ελληνική εδαφική κυριαρχία θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις .....Ελληνο- Αλβανικές  Ένοπλες Δυνάμεις.
Ερωτηθείς για το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωινό της Κυριακής στην περιοχή των Ιμίων απάντησε.
«Είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή αν αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους επιδείξεις και ενέργειες, οι οποίες δεν βοηθούν καθόλου το κλίμα για συνεργασία και ηρεμία στην περιοχή» ενώ σημείωσε παράλληλα: «Είμαστε έτοιμοι τόσο το Ναυτικό, όπως και ο Στρατός και η Αεροπορία, να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή αν θεωρούν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις».
O δε όψιμος τουρκοφάγος Τσιπρας που δεν ήξερε ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο υπογράμμισε πως μόνο μέσω του αμοιβαίου σεβασμού μπορούν να οικοδομηθούν υγιείς σχέσεις με τις γειτονικές χώρες, ενώ τόνισε ακόμη ότι προωθούμε την ειρήνη αλλά και διατηρούμε το δικαίωμα προάσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους ….λαθρομετανάστες και στις τσιπούρες των Ιμίων ..
Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «Μόνο σε βάση αμοιβαίου σεβασμού μπορούν να οικοδομηθούν υγιείς διμερείς σχέσεις» εννοώντας όσες προς την Ελλάδα γειτονικές χώρες δείχνουν να μην τηρούν τους κανόνες καλής γειτονίας και αμφισβητούν διεθνείς συνθήκες, θα υποστούν την βάσανο της  επίσκεψης  του Καμμένου.



Η διαρκής υποχωρητικότητα η υποτιθέμενη "σύνεση" ο υποκριτικός "ρεαλισμός"... και η δήθεν προώθηση της ειρήνης όχι μονάχα δεν αποτρέπουν τον πόλεμο, αλλά ανοίγουν διάπλατα τις ορέξεις, και αυτό που φέρνουν αργά ή γρήγορα, είναι ΚΑΙ πόλεμο... ΚΑΙ εθνικές τραγωδίες...



 Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού, οι Τούρκοι απομάκρυναν ελληνικό πλοίο από την περιοχή των Ιμίων. Απάντησαν έτσι στις επικοινωνιακές «κορώνες» του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ…



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτα που γραφεις θα σε στειλει ο Καμμενος στον αστερισμο του Ωριωνα, για ποιον νομιζεις οτι ιδρυει την Ελληνικη Διαστημικη Υπηρεσια;

Ixnos είπε...

Είμαι μικρός για τετοιο ταξίδι.Ασε να μεγαλώσω λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Σε πειραζω γιατι σε παω με χιλια ρε παλιοπαιδο εισαι απο τους λιγους που δεν μας καταρρακωνουν με ψευτοδιλληματα και ψυχολογικους εκφοβισμους.
Κρατας ψηλα τη σημαια της Ελληνικης Λεβεντιας και μπραβο σου και σου βγαζουμε και το καπελο.

Ixnos είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ ρε ΦΙΛΆΡΑ. Για μερικούς σαν και εσένα συνεχίζω να τους χώνω τα κακώς κείμενα. Οι πολλοί μηρυκάζουν πρωί-βράδυ τον…σανό των Μ.Μ.Ε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...