Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ποιο μαλάκας …πεθαίνεις.



Ο υφυπουργός Ναυτιλίας απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση ανέφερε ότι η αρμόδια Γενική Γραμματεία "δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες για την προοπτική κατοίκησης 28 μικρών νησιών του Αιγαίου" με στόχο όπως ανέφερε  τα νησιά αυτά να αποκτήσουν οικονομική δραστηριότητα “για εθνικούς κυρίως λόγους”. Στόχος, είναι τα νησιά αυτά να αποκτήσουν «οικονομική δραστηριότητα για εθνικούς κυρίως λόγους» και εξήγησε ότι η πρωτοβουλία αφορά την αξιοποίηση των υπαρχουσών υποδομών από τη δεκαετία του 1990 υποδομές καθώς και την κατασκευή έργων μικρής κλίμακας, προκειμένου να νησιά να γίνουν κατοικήσιμα και να αναπτυχθούν δραστηριότητες. Μάλιστα την είδηση είχε δημοσιεύσει και το ρωσικό sputnik σε ρεπορτάζ του με τίτλο: «Η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει την κατοίκηση νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για να αποτρέψει τις τουρκικές διεκδικήσεις»

Μόνο ένας ηλίθιος προανακοινώνει τί θα κάνει σε κάτι που του ανήκει. Απλά, το κάνει και δεν το λέει. Το βάζει σε λειτουργία χωρίς να χτυπάει κατσαρόλες. Δεν του έμαθαν πως μερικά γίνονται και δεν λέγονται;

Είναι τόσο μαλάκες και άχρηστοι όλοι που δημιουργούν προβλήματα εκ του μη υπάρχοντος  για να δουν το όνομα τους σε κάποια εφημερίδα.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα να μην προχωρήσει στην κατασκευή έργων για την κατοίκηση μικρών νησιών.
Η Άγκυρα, επικαλούμενη πως δεν κατονομάστηκαν τα νησιά,  επαναφέρει ανοιχτά τη στρατηγική των γκρίζων ζωνών, διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί τυχόν συνθήκες που θα προκληθούν από την ελληνική κυβέρνηση σε «διαφιλονικούμενους γεωγραφικούς σχηματισμούς».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο! Τι νόημα είχε η ανακοίνωση δημιουργίας οικισμών σ' αυτά τα 28 νησάκια; Απλά βάζεις αρματαγωγά με προκατασκευασμένα σπίτια και τα στήνεις το βράδυ, έτσι για να τρολλάρεις τους κωλότουρκους. Λες και το έκανε επίτηδες ο ηλίθιος! Αν πραγματικά ήξερα πως οι περισσότεροι ΣΥΡΙΖΑιοι δεν είναι ηλίθιοι, θα έλεγα άνετα πως ο συγκεκριμένος τυπάκος είναι προδότης και ίσως και συνεργάτης των τούρκων!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε πολύ δίκηο . Τέτοια πράγματα , τα κάνεις πρώτα και μετά τα ανακοινώνεις ! Δυστυχώς ο
αρμόδιος και φλύαρος υφυπουργός μίλησε πολύ επιπόλαια γιά να αποκτήσει κάποια ελάχιστη δημοσιότητα 2-3 ημερών,το άτομόν του, με προφανή βλάβη των εθνικών μας συμφερόντων.

Δυστυχώς , η Σκέψη έχει πλέον ΠΛΗΡΩΣ εκλείψει στην Χώρα που την γέννησε !

Μιχάλης Σ. Βάρδας,
Αθήνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...