Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Μπήκαν οι βάσεις του 50-50 για τους αθρόους διορισμούς στο ίδρυμα.




Χειραψίες με τον κατά τα άλλα μουγκό Κώστα Καραμανλή, και τον πρόεδρο προς το παρόν της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη αντάλλαξε μεταξύ άλλων ο  Τσίπρας πριν την τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος στο Δημόσιο, ενώ είχε σύντομο διάλογο και με τον Πάκη.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τον πρόεδρο προς το παρόν της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη
ΩΠΑ! Για δωσε το σκεπτικο.

Ixnos είπε...

Είναι ένας «ναυαγός» χωρίς πολιτικό πρόγραμμα και θέσεις. . Αδυνατεί πλήρως να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις ενός κόμματος με προοπτική να κυβερνήσει. Πολύ λίγος. Αργά η γρήγορα οι νεοδημοκράτες θα καταλάβουν πόσο κενός είναι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ θέλει έναν αρχηγό με την δραστηριότητα του Γεωργιάδη και την σοβαρότητα του Βορίδη.

Ανώνυμος είπε...

Ιχνος δεν με καλυψες, με ολο το σεβασμο, εχουμε ζησει φασον καταστασεις με "ηγετικες μορφες" βλεπε Γιωργακης, τον κουρασμενο Κοντοσουβλη, τον καθε μερα θα σκιζω τα μνημονια ενα προς ενα, τον GO BACK κυρια Μερκελ, γνωριζουμε οτι ο Κουλης ειναι της ιδιας επιτυχημενης ΦΥΤΕΥΟΜΕΝΗΣ καστας.
Οσο για τον κοσμο αν περιμενεις να καταλαβει, τι να καταλαβει;
Επαναλαμβανομενο λαθος κατανταει βαρετη μαλ@κια.
Νομιζα οτι ειχες πιο ψαγμενη θεωρηση με το σχολιο σου.

Ixnos είπε...

Ξέρω τι παίζει, αλλά δεν είμαι έτοιμος να σου εξηγήσω ποιο αναλυτικά.

Ανώνυμος είπε...

Το ξερω ο,τι ξερεις, δεν γραφεις τυχαια ΕΣΥ ετσι κατι, γι αυτο σου ζητησα να γινεις λεπτομερεστερος, με καλυψες δεν θα επιμεινω. Καλη ημερα να εχουμε.

Ixnos είπε...

Μπορώ να σου πω το εξής. Κάποτε σε ανύποπτο χρόνο ένας πραγματικά τεράστιος μέντορας του ευρωπαϊκού φασισμού πολύ αξιοσέβαστος σε κατ΄ιδιαν συζήτηση που είπε… εμείς δεν βιαζόμαστε. Έχουμε δικούς μας σε όλες τις παρατάξεις που δουλεύουν για τον μεγάλο σκοπό. Πιστεύω ότι ο Σαμαράς έκανε καλή δουλειά. Ο Κούλης είναι χρήσιμος ηλίθιος με μικρή διάρκεια πολιτικής ζωής. Τα μάτια σου στον Μπουμπούκο, και τον Βορίδη. Ειδικά στον Βορίδη. .

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι ποιος ειναι ο μεγαλος σκοπος.....
Σε αυτο που κατασταλαξει αυθαιρετα, ειναι οτι με τα φασιστομουτρα ως κυβερνητες ειναι πιο ευκολο να επιβληθει μια παγκοσμια χουντα, και δη με τη θεληση του λαου, ως "εναλλακτικη σωτηρια" της καθε χωρας, με επιστροφη στον εθνικισμο.....
Ξαφνικα ολη η Ευρωπη και οχι μονο, μεταστρεφεται στον εθνικισμο, μονο τυχαιο δεν το θεωρω.

Ixnos είπε...

Τον είπες

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα.....
Τα αυτονοητα δυστυχως για την πλειονοτητα ειναι μη διακριτα. Εμενα με πονηρεψε μια δηλωση του πατερα Πλευρη, νομιζω ειχες αναφερθει, δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειπε, ειχα ψαξει να βρω ματαια το βιντεο, οτι μυστικες υπηρεσιες εχουν διπλαρωσει τα ακρα χρηματοδοτωντας τις ηγεσιες τους και τους δινουν κατευθυνσεις για το ποτε και πως αυτοι θα ενεργουν σε καθε περισταση.
Στημενα παιχνιδια που μεταμορφωνονται αναλογως τις εποχες . Κομμουνισμος Καπιταλισμος, Κεντρο δεξια κεντρο σοσιαλιστικη αριστερα, και τωρα προοδευτικοι αριστεροι με εθνικιστες.
Στην ιδια λουμπα συνεχιζει να πεφτει ο Ελληνας οπως τοτε που επαιζαν ροπαλιες οι γονεις τους, Πασοκια με τους Νεοδημοκρατες. Διαιρει και βασιλευε δηλαδη...... Και ο κοσμος παντοτε ετοιμος να τσιμπησει το δολωμα τους.

Ixnos είπε...

Πλευρης και λοιποί είναι απλοί νεροκουβαλητές. Άλλοι αποφασίζουν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...