Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Μας έχουν λοβοτομήσει κανονικά.



«Δεν το παίρνω εχθρικά, ούτε έχω να πω κάτι για τους γονείς»
Ο 41χρονος εξηγεί πώς διατηρεί την ψυχραιμία του και σοκάρει με την περιγραφή του τροχαίου.
«Είδα ξαφνικά μπροστά μου τέσσερις νεκρούς»
«Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποιος είναι ποιος, ανάμεσα στα σίδερα»
«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι η γυναίκα μου. Είδα τα σταράκια και κατάλαβα πως ήταν το παλικάρι»
Να μην κακολογεί ο κόσμος τον οδηγό της Porsche, του αυτοκινήτου δηλαδή που ξέφυγε από το δρόμο, μπήκε στον παράδρομο και καρφώθηκε πάνω στο δικό του, σταθμευμένο αμάξι, σκοτώνοντας την σύζυγό του και το τρίχρονο παιδί τους, ζητά ο 41χρονος, Υπάτιος Πατμάνογλου.
«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού. Θέλω να σταματήσει ο κόσμος να λέει άσχημα πράγματα για τον 24χρονο, γιατί και αυτό το παλικάρι δεν ήθελε να χάσει τη ζωούλα του», είπε χαρακτηριστικά.  
Νωρίτερα, σε συνέντευξή του είχε πει: «Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους. Και αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν. Έφταιγε-δεν έφταιγε, η ψυχούλα του το ξέρει». Όποτε καλή ψυχή, και κακό λείψανο που λένε.
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου συνέχισε εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού που οδηγούσε τη μοιραία Porsche ενώ τόνισε ότι δεν θέλει «να λένε αυτά που λένε», «Εντάξει και αν έχει χρήματα και αν δεν έχει δεν παίζει ρόλο», σημείωσε. «Ήταν ένας πιτσιρικάς είχε ένα αυτοκίνητο γρήγορο, έτρεχε, ήταν παράνομος, εντάξει, αλλά και αυτό το παλικάρι δεν ήθελε να χάσει τη ζωούλα του», είπε.
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την κατάσταση αναφέρει ότι «μπορεί αυτό το ατύχημα να γινόταν και με έναν παππού και να ερχόταν πάνω μου με ένα τρακτέρ». Παράλληλα για τον οδηγό της Porsche αναφέρει: «Τώρα το ότι είναι 24 χρονών το παιδί δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να οδηγάει. Υπάρχουν οδηγοί αυτοκινήτων οι οποίοι είναι πιτσιρικάδες και έχουν καλή αντίληψη. Δηλαδή, δεν πάει να πει ότι είμαι πιτσιρικάς δεν ξέρω να οδηγάω ή πήρα τα λεφτά του μπαμπά μου και πήρα ένα Porsche και σκοτώνω τον οποιοδήποτε. Γιατί και αυτός σκοτώθηκε. Δυστυχώς και αυτό το παιδί είδα μπροστά στα μάτια μου και στην αρχή νόμιζα ότι είναι η γυναίκα μου γιατί ήταν πολύ αδύνατο το παλικάρι με μακριά μαύρα μαλλιά, είχε σχεδόν το ίδιο ντύσιμο με τη γυναίκα μου και νόμιζα ότι ήταν η γυναίκα μου στην αρχή».
Όπως σημειώνει μέσα στα συντρίμμια και μέσα στα σίδερα δεν μπορούσε να καταλάβει αν είναι η γυναίκα του και το ξεχώρισε από τα παπούτσια. «Φορούσε κάτι σταράκια το παλικάρι και λέω “δεν είναι η γυναίκα μου αυτή”», εξηγεί.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδα το βιντεο με τις δηλωσεις του αλλα δεν ηθελα να σχολιασω αυτα που ακουσα και ερχεσαι τωρα και βαζεις φυτιλιες.
Δεν ξερω παραλογος ειμαι, αναποδα και στραβα τα βλεπω;
Μεσα σε δευτερολεπτα γκρεμιστηκε ολη σου η ζωη μπροστα στα ματια σου εχασες γυναικα και το μονακριβο παιδακι σας και εσυ ειχες το μυαλο να δεις δισκοπλακες και ζαντες και να αναγνωρισεις το μοντελο της Πορσε και να θυμασαι και τον πιτσιρικο που ειχε το R8;
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΙΧΝΟΣ, μας ψεκαζουν, οι τροφες με τα συντηρητικα, τα εμβολια με τον υδραργυρο; ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ, ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τι έχουμε πάθει σαν κοινωνία; Παλιά όταν κάποιος ήταν κλέφτης, πούστης, πρεζάκιας, πόρνος , απατεώνας, η διάφορες άλλες «ευγενείς» ιδιότητες, ήταν «αόρατος» για την τοπική κοινωνία. Τώρα διαγκωνίζονται ποιος θα τον καλέσει στο πάρτι του η στο σπίτι του για …να του κάνει το τραπέζι.
Τώρα το πήγαμε παραπέρα. Σου διαλύουν το σπίτι, και εσύ λες το… παλληκάρι και εκφράζεις τα συλλυπητήρια σου για τον δολοφόνο του είναι σου. Το φτύσιμο είναι λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Mην κατηγορείτε το παλληκάρι ρε παιδιά. Τι έκανε το παλληκάρι. Πήρε την πόρσε του μπαμπά και όποιον πάρει ο χάρος. Όσο για την τροχαία ποιος την γαμά. Ο μπαμπάς πληρώνει. Οι κινεζιές και οι offshore να είναι καλά. Προβλέπω να κονομήσει στόλο από πόρσε ο επιζών ,που έσπευσε να δηλώσει μάλιστα οτι είναι και η αδυναμία του.

Ανώνυμος είπε...

Μια δευτερη σκεψη, Αιολη. Μηπως ζησαμε ενα τυπου Ματριξ; Κατι σαν τους διδυμους πυργους..... και μετα απο καποια χρονια αποκαλυφθει οτι δεν ηταν αυτο που ¨ειδαμε¨;
Πολλες μυστηριες συμπτωσεις.....
-Ο Υπατιος (πολυ συνηθισμενο ονομα, προσωπικα πρωτη φορα ακουω τετοιο Ελληνικο ανδρικο ονομα)
που του συνεβη το περιστατικο στην Υπατη της Θηβας
-Πορωμενος με Porsche και με selfie με το ιδιο αυτοκινητο που ξεκληρισε την οικογενεια του
Και καποιες αλλες λεπτομερειες που θα πρεπει να γραψω ολοκληρο κατεβατο και δεν εχω πιει ουτε καφε καλα καλα.

Ανώνυμος είπε...

αυτός έχει χαρεί που επέζησε, δεν τον νιάζει τίποτα μόνο ο εαυτός του!

Ανώνυμος είπε...

παρακαλώ μην τον κρίνετε, βρίσκεται σε κατάσταση μετατραυματικού σοκ, αν δεν έχετε περάσει ανάλογη τραγωδία δεν έχετε δικαίωμα να λέτε οτιδήποτε, ο τρόπος που αντιδρά είναι ένα είδος άμυνας, έχει ρίξει έναν τοίχο ανάμεσα σε αυτόν και στο γεγονός, μετά από πολύ καιρό θα ζεσταθεί και θα συνέλθει και αυτό θα έχει συνέπειες σε όλο τον οργανισμό και την ψυχολογία του με δραματικές προεκτάσεις, τον σώζει ότι είναι ένας πιστός στον Χριστό και στην Παναγία άνθρωπος και ναι όσο και αν σας φαίνεται παράξενο ο ορθόδοξος χριστιανός έτσι αντιδρά, με συγχωρητικότητα και αγάπη, ωστόσο δικαιούται στον χρόνο που τον αφορά, να νιώσει και οργή και θυμό, φυσιολογικά αισθήματα για τον πενθούντα, αλλά παρακαλώ μην κρίνετε, σε δυό μέρες θα το έχετε όλοι ξεχάσει ενώ αυτός θα αρχίσει να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, και αυτό ισχύει και για την άλλη πλευρά, όποιος δεν έζησε τραγωδία και πένθος ας μην μιλά, ας μην βλάπτει τον εαυτό του, ας προσευχηθεί καλύτερα και για όσους έμειναν και για όσους έφυγαν,αυτό το γεγονός θα πρέπει να ταρακουνήσει τους Έλληνες όσον αφορά την αποστασία τους από τον Θεό και τις αξίες τους, ανά πάσα στιγμή οφείλουμε όλοι να αντικρίσουμε τον Δημιουργό ασχέτως αν κάποιοι δεν πιστεύουν σε Εκείνον, αυτή είναι η αλήθεια, παρακαλώ να το δημοσιεύσετε και να μην το λογοκρίνετε το σχόλιο μου, ευχαριστώ

Ixnos είπε...

Aγαπητέ φίλε μάλλον δεν γνωρίζεις το μπλοκ. Στο δικό μας η λογοκρισία είναι άγνωστη λέξη. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψη του ελεύθερα συμφωνούμε – διαφωνούμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...