Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Εδώ Αφγανιστάν… Εδώ Αφγανιστάν .



Σας μιλούν οι ελεύθεροι - εγκλωβισμένοι  ΑφγανοΠακιστανοί.

Ο Μουζάλας βρέθηκε στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση μετά την απόφαση των λαθρο  να ξεκινήσουν απεργία πείνας για τις συνθήκες διαμονής τους, ωστόσο δεν μπόρεσε να μπει καθώς η πόρτα ήταν κλειστή με ένα λουκέτο, ενώ παιδιά προσφύγων στέκονταν από την πίσω πλευρά του πλέγματος απαγορεύοντας ουσιαστικά την πρόσβαση του.  Αποχώρησε για λίγο και επανήλθε μετά από διαβουλεύσεις με τους λαθρο που του επέτρεψαν τελικά την είσοδο .
Προηγουμένως οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο χώρο προσπάθησαν να σπάσουν το λουκέτο, ωστόσο οι λαθρο δεν τους το επέτρεψαν. Στη συνέχεια η ένταση αυξήθηκε ακόμα περισσότερο όταν οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους απομακρύνουν. Γυναίκες και παιδιά φώναζαν, ενώ όλοι και περισσότεροι λαθρο κατέφταναν στο σημείο αποδοκιμάζοντας τον Μουζάλα.  
Οι απίστευτες εικόνες μεταδίδονταν σε ζωντανή μετάδοση με τους λαθρο να σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα για να μην περάσει ο υπουργός και οι αστυνομικές δυνάμεις. Σπρωξίματα, χειροδικίες ανάμεσα σε λαθρο, αλληλέγγυους και αστυνομικούς και συνοδούς του Μουζάλα στην είσοδο του καταυλισμού.
Μάλιστα κάποιοι κρατούσαν τα παιδιά τους στον αέρα, ενώ και ο Μουζάλας πήρε κάποια στιγμή αγκαλιά ένα από τα παιδάκια, το οποίο ήταν τραυματισμένο στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια έφτασε και μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη προκειμένου να «σπάσει» τον κλοιό γνωρίζοντας ότι εάν τελικά δεν έμπαινε μέσα θα ήταν το Βατερλό του.
 
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ . ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ...!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ISIS ) , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...