Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

«Μάθε παιδί μου… παραπληροφόρηση».



Ας δούμε τώρα τι πραγματικά έγινε στο Πέραμα αυτές τις μέρες....

Είδαμε τελικά παρά τις αντιδράσεις των γονιών να εισέρχονται τα τέκνα των «μεταναστών» στο σχολείο του περάματος. Πλήθος κόσμου χειροκροτούσε. Αφίσες, καρδούλες και μπαλονάκια καλωσόριζαν τα «μεταναστάκια» στο νέο τους σχολείο. Χαμόγελα παντού και η μπάντα του Δήμου παιάνιζε εύθυμα ακούσματα. Το πλήθος παραληρούσε από τον ενθουσιασμό έχοντας κάνει πέρα τους λίγους «φασίστες» γονείς και τα παιδιά των «μεταναστών» χαιρόντουσαν που πήγανε στο νέο τους σχολείο....Έτσι μας είπαν τα συστημικά ΜΜΕ. Ήταν έτσι όμως;

Η αλήθεια έρχεται λίγες ώρες μετά πάλι από τα δημοσιεύματα των συστημικών ΜΜΕ και αποδεικνύει ότι:


όπως γράφει το ρεπορτάζ του star.gr:

«Παρά τις επευφημίες, το κλίμα δεν ήταν πραγματικά ευχάριστο. Από τους 130 μαθητές που φοιτούν στο σχολείο αυτό, είχαν πάει για μάθημα μόλις οι 10, ενώ οι γονείς των 70 μαθητών έχουν κάνει αίτηση μεταγραφής των παιδιών τους σε άλλο σχολείο. Αντίστοιχη η κατάσταση και στο νηπιαγωγείο, με τους γονείς 16 νηπίων από τα, συνολικά, 30 να κάνουν, επίσης, αιτήσεις μεταγραφής.»


ή ακόμα καλύτερα η kathimerini.gr:


«Ειδικότερα, ιδιαίτερα τεταμένη είναι η κατάσταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, όπου χθες η υποδοχή 19 προσφυγόπουλων έγινε εν μέσω διαμαρτυριών γονέων. Μάλιστα, μόλις 10 παιδιά παρακολούθησαν τα μαθήματά τους από τα συνολικά 122 που φοιτούν στο σχολείο, με τους υπόλοιπους γονείς να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη φιλοξενία των προσφυγόπουλων. Και όχι μόνον αυτό, αλλά περίπου οι μισοί γονείς –χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ο αριθμός, ακούστηκε για 76– έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να αλλάξουν στα παιδιά τους σχολείο, κάνοντας αίτηση μετεγγραφής. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στο νηπιαγωγείο, όπου έχουν γίνει 16 αιτήσεις μετεγγραφής σε σύνολο 30 παιδιών.»


Και τώρα έρχεται η εξής απορία (βοηθήστε μας γιατί δεν μας βγαίνουν τα νούμερα). ΑΠΟ ΤΑ 122 παιδιά που φοιτούσαν στο σχολείο μόνο τα 10 (!!!!) πήγανε και αυτό σημαίνει πως μόνο 10 γονείς συμφωνούν στο να φοιτήσουν τα παιδιά τους παρέα με τα «μεταναστόπουλα».


Αυτό το πλήθος που υποδεχότανε τα παιδιά στο σχολείο ποιοι ήταν;


Τα δημοσιεύματα λέγανε πως ήταν αλληλέγγυοι γονείς και σύλλογοι γονέων. Ωραία.


Γονείς ποιών παιδιών;


Γονείς των παιδιών που θα φοιτήσουν παρέα με τα «μεταναστάκια» οι γονείς παιδιών που φοιτούν σε....κολέγια;;;

e-koutsobola.gr
 
Όπως έγινε μόλις χθες γνωστό και δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό Τύπο, ένας ανήλικος (κατά δήλωσή του) "πρόσφυγας" από την Συρία...βίασε έναν 10χρονο ομοεθνή του! Η αδιανόητη σεξουαλική επίθεση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου σε δομή στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης.

Ο ανήλικος (;) «πρόσφυγας» συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης!

Αυτά είναι λοιπόν τα παιδιά των λαθρομεταναστών που βάζει με το έτσι - θέλω η κυβέρνηση του Σύριζα στα ελληνικά σχολεία παρά τις έντονες διαφωνίες των Γονέων.

Αν αυτά τα παιδιά φοιτήσουν στα σχολεία σε λίγα χρόνια παίρνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και φυσικά και οι γονείς τους. Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με ένα κολοσσιαίο κύμα «Ελληνοποιήσεων» άνευ προηγουμένου. Το καταλάβαμε αυτό;


 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να το καταλαβει; Ρωτησε εξω οποιον βρεις τι ειναι η κτηνοβασια και τι η αιμμομιξια, δεν ξερουν να σου απαντησουν και το αναφερω σοβαρα δεν τρολλαρω.

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΕΡΦΑ , ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.Ε.
Τι δέν κατάλαβες ???

Ανώνυμος είπε...

Οι 100 μαθητές έκαναν αίτηση για να φύγουν , 70 ήταν την προηγούμενη βδομάδα

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν γίνει εμφύλιος για να εξοντωθούν τα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα, δεν υπάρχει σωτηρία γι' αυτή τη χώρα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οί ..γονείς.. πού παριστάνουν τούς γονείς παιδιών είναι θολοκουλτουριραίοι τής συμφοράς αριστεράντζες πού έχουν πολαπλό ρόλο . Οπου τούς χρειαστεί τό εβραιοπολιτικό σύστημα τούς αποστέλει μέ τήν ανάλογη ιδιότητα ...
Εδώ τούς βλέπουμε νά παριστάνουν τούς γονείς...
Αλλού παειστάνουν τούς αλληλέγγυους...
Κάπου αλλού παριστάνουν τούς ......
Η εβραική νέα τάξη έχει κάνει καλά τή δουλιά της !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...