Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

«Έλληνες αξιωματικοί μου ζήτησαν να κάψω την ελληνική σημαία στα Ίμια».




Καλά μας τα λες ρε ….υποναύαρχε, αλλά όνομα δεν έχουν αυτοί που σου έδωσαν την προδοτική εντολή; Με την ανώνυμη - αόριστη καταγγελία σου γίνεσαι συνένοχος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι δεν τους εκτελεσες επι τοπου ρε κομμαντο; Φοβηθηκες το στρατοδικειο; Δηλαδη αν σε επιαναν οι Τουρκομογγολοι θα τα ξερναγες ολα, για να ειναι τρυφεροι μαζι σου;

Ixnos είπε...

Το έχουμε ξαναπεί. Ενώ έχουμε διαχρονικά πολύ καλούς και ικανούς στρατιώτες υστερούμε απίστευτα σε αξιωματικούς εν αντιθέσει με τους τούρκους που συμβαίνει το απόλυτο αντίστροφο. Πάρα πολύ ικανοί αξιωματικοί, που διοικούν όμως ένα τσούρμο.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου αναφερω μια προσωπικη ιστορια οσο πιο συντομα μπορω. Ο Ξαδερφος μου συνομιληκος μου υπηρετησε στα ΛΟΚ. Μου ειχε αναφερει ενα συμβαν το οποιο με στιγματισε και το επραξα κατα καποιο τροπο αρκετα χρονια αργοτερα οταν ημουν στη σκοπια. Μου ειχε αναφερει οτι πηγε (εξωτερικος εφοδευων) καποιος Λοχαγος σε ενα διμοιρητη του που φυλαγε σκοπια για να του ελεγξει το οπλο και καλα, καταλαβαινεις, εδωσες οπλο βγηκες στον τακο. Με τα πολλα μανουρες απειλες και αντιδραση, ο σκοπος τραβηξε την ξιφολογχη και του την καρφωσε στο ποδι. Αποτελεσμα ο σκοπος πηρε 10 μερες τιμητικη αδεια και ο Λοχαγος στερησεις βαθμων.
ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΤΟΦΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΙΤΣΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ! ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ!

Καμποσα χρονια αργοτερα υπηρετω στου διαολου τη μανα, μεσα στα χιονια. Πηγαινες για σκοπια και στο μισαωρο οσα και ο,τι να φορουσες παγωναν τα ακρα σου κυριως τα δαχτυλα των ποδιων.
Ακουγαμε απο αλλα στρατοπεδα οτι υπηρχε ενα καθηκι Λοχαγος που οταν εκανε εξωτερικες εφοδους σε οποιο στρατοπεδο και να πηγαινε τους εκανε ολους μπουρδελο, εβγαζε πολλους σκοπους στον τακο και μαζευαν γερες καμπανες.
Σπαει ο διαολος το ποδαρι του και εχω σκοπια ΠΑΛΙΟΣ ΓΑΡ (γαμησε τα δηλαδη, καταλαβαινεις το πακετο ετσι;) τα ξημερωματα 2-4 και εχει μαθευτει απο τους διαβιβαστες οτι ο τσογλαναρας θα μας κανει εφοδο εκεινο το βραδυ.
(Οταν παρουσιαστηκα στο κεντρο νεοσυλλεκτων η πρωτη ερωτηση που εκανα στον Ταγματαρχη ηταν οταν ειμαι σκοπος μπορει ο καθενας να ερθει να μου κανει ιστοριες; Η απαντηση του ηταν, ΟΤΑΝ ΦΥΛΑΣ ΣΚΟΠΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!) Αυτη τη διαβεβαιωση ηθελα και μου χρειαστηκε.

Φυλαω στην απομακρυσμενη Δυτικη πυλη, εχω ξυλιασει απο τον χιονια και αυτοσχεδιαζω το πως θα αντιμετωπισω τον πουστη για αντρα σε ενδεχομενες πουστιες του. Ακουω απο τις σκοπιες που περναγε να ξελαρυγγιαζονται επανειλημμενα οι σκοποι ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ- ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ τρεις τεσσερις πεντε φορες και να χρονοτριβει αδικαιολογητα τον καθε ελεγχο. Γνωριζεις ποσο κραταει μια τυπικη εφοδος απο σκοπια σε σκοπια.
Οσο περναει η ωρα τοσο μεγαλυτερη και η υπερενταση μου και εχω φορτωσει στα κοκκινα. Με τα πολλα ερχεται και η σειρα μου.....
Με το πρωτο ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ δεν σταματαει, με το δευτερο συνεχιζει να μου ερχεται ακολουθουμενος απο τον εποπτη του στρατοπεδου μας (εφεδρος δοκιμος ο οποιος φαινοταν αρκετα τρακαρισμενος το παλληκαρακι)
τους εχω σε μια αποσταση 20 μετρα, οπλιζω και χεζετε επι τοπου!
-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ μου λεει
-ΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ! (ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ!)
ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ; ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΥΣΤΗ! ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ!

Ο εφεδρος εποπτης μου με κοιταζε αποσβωλομενος και φανερα φοβισμενος αλλα σε ο,τι ψελλιζε, του απαντουσα με σεβασμο ενω τον αλλον τον ειχα στην πιπα στα βρισιδια.
Ηθελε να ελεγξει αν ειχα σφραγισμενη τη τελαμωνα και το γεμιστηρα στο οπλο μη τυχον και λειπουν σφαιρες, πηρε τα αρχιδια μου. Αφησα τον εποπτη μου να ελεγξει τη τελαμωνα και μεχρι εκει.
-ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ μου ελεγε το αρχιδι
-ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ! ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!
Συνεχεια επαναλαμβανα τις ιδιες βρισιες σε καθε του απειλη.

Εδωσα φιλε μου εκεινη τη στιγμη το σοου της ζωης μου, οσο τον εβλεπα τον τσογλαναρα που ηταν ο φοβος και ο τρομος των στρατοπεδων εκεινη τη στιγμη να συμπεριφερεται σαν ενα αδυναμο ανθρωπακι, τοσο ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΑ να του τσαλαπατησω τον τσαμπουκα του, ηδονιζομουν που τον εβλεπα αδυναμο να αντιδρασει τον παλιοπουστα.

Τελικα με εβγαλε αναφορα ταγματος, ειχα για διοικητη ενα ψωροσκυλο κωλο Κρητικο μου εριξε δεκα μερες φυλακη το αρχιδι, αντι να μου πει εστω ενα μπραβο ρε μαλακισμενο που δεν μασησες.

Μονιμαδες; Δεν θελω να τους βλεπω!
Ζητω συγγνωμη για τις υβρεις αλλα τα εγραψα οπως ακριβως τα εζησα και φερνωντας τα ξανα στη μνημη μου ξανανοιωσα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα Ελληνοτουρκικά σύνορα το 74 και συγκεκριμένα στον Έβρο εμείς οι απλοί φαντάροι ήμασταν απέναντι από τον Τούρκο στα πενήντα μέτρα ,και οι αξιωματικοί κρυμμένοι στο καβούκι τους ρωτούσαν από το τηλέφωνο τι βλέπουμε. Δεν τολμούσαν ούτε να έρθουν να μας δουν. Έχω τραυματική εμπειρία από τέτοια γεγονότα. Πολύ σωστά γράφεις ότι έχουμε ικανούς φαντάρους, αλλά άχρηστους αξιωματικούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...