Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Τόσο πολύ “διέλυσε” τις Η.Π.Α ο ΟΜΠΑΜΑ;



Ελπίζουμε να μην ξαναεκλεγεί πουθενά και ποτέ εκτός Αφρικής … "μαύρος σκύλος" για πρόεδρος.

Δικαστικό πραξικόπημα εναντίον του ΝΤραμπ με σκοπό την καθαίρεση του βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ.

Χτες όπως ας ενημερώσαμε πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ επί διακυβέρνησης Ομπάμα, η αναρχοαπλυτη Ρόζα Μπρουκς προτείνει δημοσίως στρατιωτική εξέγερση κατά του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως μπορεί να είναι η μοναδική επιλογή για να εκδιωχθεί ένας από τους πλέον διχαστικούς προέδρους στην αμερικανική ιστορία.

Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση του άρθρου με τίτλο O N.Τραμπ έχει πληροφορίες για πραξικόπημα και ζητά την βοήθεια της Εκκλησίας – Οι χριστιανικές πεποιθήσεις γίνονται νόμοι του κράτους!


Ο Ντόναλντ Τραμπ περνά στην αντεπίθεση μετά την απόφαση δικαστηρίου του Σιάτλ, με την οποία το διάταγμα του Αμερικανού προέδρου για τη μετανάστευση μπαίνει ουσιαστικά «στον πάγο». 

Ο ομοσπονδιακός δικαστής του Σιάτλ μπλόκαρε προσωρινά την Παρασκευή, το διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ που έχει στόχο επτά χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό, όμως ο Λευκός Οίκος υποσχέθηκε αμέσως ότι θα απαντήσει. 

Η προσωρινή δικαστική εντολή του δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ ισχύει για ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια μέχρι να εξεταστεί η προσφυγή που κατέθεσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολιτείας της Ουάσινγκτον Μπομπ Φέργκιουσον. 

Ο Τραμπ «χτύπησε» το πρωί του Σαββάτου αναφέροντας στον λογαριασμό του στο Twitter: « 

Η άποψη αυτού του αποκαλούμενου δικαστή, η οποία ουσιαστικά αφαιρεί την επιβολή του νόμου από τη χώρα μας, είναι γελοία και θα ανατραπεί». 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε τονίζοντας ακόμα πως όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποφασίζει «ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει», τότε αυτό είναι «μεγάλο πρόβλημα». 

Αναλυτικά ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε: 

«Όταν μια χώρα δεν είναι πλέον ικανή να αποφασίζει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να μπει και να βγει, ειδικά για λόγους ασφάλειας – μεγάλο πρόβλημα! Είναι ενδιαφέρον πως συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής συμφωνούν με την απαγόρευση. Γνωρίζουν ότι εάν μπουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, τότε είναι θάνατος και καταστροφή. Η απόφαση του αποκαλούμενου δικαστή, που ουσιαστικά αφαιρεί την δύναμη του νόμου σε αυτή τη χώρα, είναι γελοία και θα ανατραπεί»! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ή αναρχοάπλυτη πού εγείρει τόν αμερικανικό λαό πού ψηφισε τόν Ντραμπ εναντίον του , μάλλων τήν τρώει καί θέλει πούτσο . Ποιός όμως θά σκατώσει ή θά περιοδιάσει τόν πούτσο του ...???

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!
ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ , ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ , ΚΑΙ ..ΝΑΤΗΗΗΗ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...