Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Έφαγε ποινή ο πόρνος, όσα και τα χρόνια τουΟι …Αραπάδες των φυλακών , θα κάνουν πάρτι.
Ποινή κάθειρξης 54 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 54χρονο δάσκαλο για την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος 8χρονης μαθήτριας σε Δημοτικό Σχολείο της Ιεράπετρας. Μετά τη σχετική καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού υπενθυμίζεται ότι καταγγέλθηκαν σε βάρος του ίδιου εκπαιδευτικού άλλες 12 τουλάχιστον αντίστοιχες περιπτώσεις.

Η δίκη, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και με την ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο 54χρονος καταδικάστηκε για την υπόθεση της 8χρονης αλλά και για άλλες τρεις ακόμη από τις συνολικά 13 καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του από τους γονείς των παιδιών. Βάση της δικονομίας ωστόσο, ο 53χρονος από τα συνολικά 54 χρόνια κάθειρξης που του επιβλήθηκε θα εκτίσει τα 25.

Η υπόθεση της ασέλγειας είχε έρθει στο φως πέρυσι τον Φεβρουάριο από τους γονείς της μικρής μαθήτριας, την οποία ο 53χρονος δάσκαλος προετοίμαζε στο σπίτι της με ιδιαίτερα μαθήματα. Μάλιστα οι γονείς της ανήλικης υποστήριξαν τους ισχυρισμούς τους με υλικό που είχε καταγραφεί από κάμερα που τοποθέτησαν στο δωμάτιο του παιδιού, όπου και γινόταν τα μαθήματα.

Ο 54χρονος ήταν αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών» και «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια» και είχε κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο εκπαιδευτικός μολονότι είχε παραδεχθεί την ασέλγεια σε βάρος της 8χρονης, ωστόσο είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στις άλλες περιπτώσεις για τις οποίες είχε επίσης γίνει καταγγελία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άμεση φόνευση τέτοιων ατόμων! Καταστρέφουν μικρά παιδάκια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...