Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε… Τα «δεσμά» έχουν την …ωραιάδα τους.Μπορεί να μας πει κάποιος τι κέρδισε η Κρήτη που δεν είναι ανεξάρτητη, η τι έχασε η Κύπρος που είναι;
O καθένας παπάρας γράφει ηλιθιότητες και κάνει σενάρια έξω από τον χορό. Αυτό το λέμε γιατί διαβάσαμε εδώ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!  πάλι επιστημονική φαντασία για το τι συμβαίνει με την υπόθεση ανεξάρτητη Κρήτη, λες και ήταν, η θα γίνει ποτέ ανεξάρτητη. Άσε που μια ζωή έσπρωχνε στην μαμά Ελλάδα. Στην εποχή της ενοποίησης των πάντως δεν υπάρχουν περιθώρια για ανεξάρτητες καταστάσεις. Πρέπει να είσαι δεμένος σε κάποιο άρμα. Τώρα εάν θα είναι όπως λένε εβραϊκό η τουρκικό η Αμερικανο-ρωσικό, λίγη σημασία έχει. Θα είσαι ΔΕΜΕΝΟΣ, και του κρητικού του αρέσει να νιώθει ότι είναι κάπου δεμένος.

3 σχόλια:

Γιώργος Πετρέας είπε...

ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΚΟΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΩΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 1992 ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ INMARSAT ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ABB NERA Η ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΡΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ , ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΟΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΕΡΤΣΙΛ . Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ . Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ .....???
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ....!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...