Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Ο «εικονικός πόλεμος» ενός ανεκδιήγητου υπουργού.Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ετοιμάζουν οι Τούρκοι. Πότε; Σύμφωνα με «πηγές» του Πενταγώνου που κόπτονται για μίζες από εξοπλιστικά, αυτό θα συμβεί στο Αιγαίο, όταν ξεκινήσει η μεγάλη γεώτρηση φυσικού αερίου από την γαλλική εταιρεία στην κυπριακή ΑΟΖ!
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν το σκηνικό της έντασης στην Κύπρο με μια έξοδο τουρκικού πλοίου (Barbarosa) , δηλαδή «τύπου» Ιμίων… όπως μάλιστα επισήμαναν, σε μια τέτοια περίπτωση τουρκικής προκλητικότητας και αμφισβήτησης, η όποια εμπλοκή ελληνικών δυνάμεων λένε ότι δεν θα είναι εφικτή καθώς το θέμα δεν αφορά ελληνικό έδαφος αλλά Κυπριακό χώρο. Ξεχνούν όμως εσκεμμένα οι όποιοι προδότες το δόγμα ενιαίου αμυντικού χώρου, που είναι από τον Έβρο έως την Κύπρο. Εκτός εάν το κατάργησαν και αυτό σαν όλα τα άλλα.
Να σημειωθεί τέλος πως σε ερωτήσεις σχετικά με την ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για την αποτροπή ενός νέου σκηνικού Ιμίων, οι ίδιες πάντα πηγές, το απέκλειαν και ανέφεραν πως υπάρχει αυξημένη επάνδρωση στα νησιά μας καθώς από το 17% που ήταν έχει πλέον ανέλθει σε 48%.
Το τι μιντιακό πατριωτιλίκι όμως έχει πέσει αυτόν τον καιρό δεν περιγράφεται. Μας βομβαρδίζουν συνεχώς για το τι εξαίρετοι μαχητές είναι οι Ε.Δ μας. Το με πόσους τρόπους θα πηδήξουμε τους Τούρκους εάν διανοηθούν να μας επιτεθούν, Το τι «ξύλο» τρώνε οι τούρκοι στο Αιγαίο και άλλα σουπερ πατριωτικά. Την ίδια στιγμή ο Καμμένος έχει πάθει ντελίριο για τα εξοπλιστικά υπολογίζοντας πως δεν θα είναι για πολύ στο φαγοπότι της μίζας και τρέχει να προλάβει. Από κοντά όλοι οι κονδυλοφόροι που τρώνε από το υπουργείο του, σπεύδουν σε καθημερινή βάση να βομβαρδίζουν για το πότε θα μας επιτεθούν οι Τουρκαλάδες, τι οπλικά συστήματα χρειάζεται να αγοράσουμε για να μην κινδυνεύουμε από τους τούρκους.
Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική. Παίζονται τόσο μεγάλα γεωστρατηγικά συμφέροντα που δεν μπορούν να τα διαχειριστούν οι τωρινοί κάφροι πολιτικοί.
Ο Πόλεμος διεξάγετε μεταξύ του Τράμπ που δεν θέλει με κανένα τρόπο να γίνει αυτάρκης σε ενέργεια η Μέρκελ μέσω Αιγαίου, και της Μέρκελ που σπρώχνει τον αφανή σύμμαχο της Ερντογάν να δημιουργήσει πρόβλημα στο Αιγαίο, και μετά να μπει στην μέση ως καλή προστάτρια μας.
Όμως όσο υπάρχει ο Τράμπ, η Μέρκελ δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα. Οι Αμερικανοί δεν αφήνουν στα χέρια της το σουπερ ενεργειακό Αιγαίο, διότι θα αποκτήσει τρομακτική δύναμη.  Εδώ έπρεπε να είχαμε μια δυνατή εξωτερική πολιτική για να εκμεταλλευτούμε την γεωστρατηγική θέση μας άλλα με γερμανόδουλους Τσιπροκαμμένους μόνο συμφορές θα υπάρξουν. Όχι όμως εδαφικές αλλά οικονομικές.
Όσο για τις  πολεμικές ονειρώξεις του Καμμένου, θα παραμείνουν σε επίπεδο αλλαγής στολών, διότι καλή η «τρέλα» του Ερντογάν, αλλά έμπλεξε με ποιο τρελό. Τον Τράμπ.          

Πάντως η τοποθέτηση του Φίλη στα εξοπλιστικά ήταν η ταφόπλακα του. Δείχνει ότι η τον σιχάθηκε και ο Τσίπρας, η ψυλλιάζετε ότι τα αρπάζει.

«Ποταμός» ο Πάνος Καμμένος για Φίλη, ΝΔ και Βαρουφάκη 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος στη φωτο ειναι μπεμπης, δεν ειναι μπουλης!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...