Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Καραμανλή.. μια φορά ρεζίλης… για πάντα ρεζίλης.



Η επιστροφή του Μουγκού για μια δεκαετία  Καραμαν..αλή στο προσκήνιο, προκαλεί συζητήσεις εντός και εκτός ΝΔ και σε ότι αφορά στα εσωκομματικά αλλά και για έναν ευρύτερο ρόλο που κάποιοι θεωρούν ότι θα μπορούσε να παίξει σε μια οικουμενική κυβέρνηση εφόσον τον προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας αν πέσει σε απόλυτο αδιέξοδο και θέλει να πετάξει την καυτή πατάτα στα χέρια άλλου. Τα στελέχη που ανήκουν στο καραμανλικό μπλοκ αναμένεται να τον πιέσουν για συχνότερες παρεμβάσεις. Οι προθέσεις του Καραμανλή σύντομα θα αποκαλυφθούν. Μία μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη πιθανόν να είναι ένα επόμενο βήμα.
«Η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπαιδίου” δήλωσε μετά την απόφαση ο Καραμανλής αφήνοντας αιχμές προς πάσα κατεύθυνση. “Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία” συνέχισε. “Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο. Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

Η Ελλάδα καταστράφηκε, έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες ,πτωχεύσεις και κλείσιμο επιχειρήσεων ,ξεπούλημα εθνικής περιουσίας, μείωση μισθών και συντάξεως σε επίπεδο εξαθλίωσης , μαζική μετανάστευση του ανθού της χώρας και αντικατάσταση του από «δολοφόνους» λάθρο, με μεγάλη ευθύνη του ξεφτιλισμένου Καραμανλίσκου ,και σε όλα αυτά αυτός ήταν βουβός γυρίζοντας από… ταβέρνα σε ταβέρνα.
Τώρα θα μας κάνει και διάγγελμα για την βρώμικη υπόθεση του Βατοπαιδοίου.
Το να του πει κάποιος να πάει να γαμηθεί είναι λίγο.   .

Με προσευχή και απομόνωση πέρασε ο Κώστας Καραμανλής τις πρώτες ώρες μετά την αθωωτική απόφαση για το Βατοπέδι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΊΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ.
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ....
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ - ΔΙΠΟΔΟ ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...