Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Αν δεν τους κάνουμε στην άκρη …από χθες, κάθε πέρυσι και καλυτέρα.



Την επανενεργοποίηση του ενιαίου αμυντικού χώρου Ελλάδας-Κύπρου ανακήρυξε ο Καμμένος ΥΕΘΑ .Στην ερώτηση αν η Ελλάδα είναι έτοιμη να στηρίξει την Κύπρο σε περίπτωση θερμού επεισοδίου, απάντησε: «Για την Ελλάδα, η Κύπρος δεν είναι μακριά, όπως έλεγε ο κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης. Η Ελλάδα έχει υποχρέωση να στηρίξει τον κοινό αμυντικό χώρο Ελλάδας-Κύπρου όπως έχει προδιαγραφεί στα εθνικά σχέδια».
 Ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το αν επίκειται «αναγέννηση του δόγματος του κοινού αμυντικού χώρου Ελλάδας-Κύπρου που είχε νεκρωθεί από την εποχή Σημίτη και μετά», ο κ. Καμμένος απάντησε χαρακτηριστικά ότι ήταν «μαύρη για την Ελλάδα, η εποχή Σημίτη» και προσέθεσε ότι «ήταν η περίοδος των Ιμίων, όπου τις σημαίες τις έπαιρνε ο αέρας.

Μα καλά μετά τον Σημίτη που ήταν ; στην Αλάσκα; Δεν ήταν υπουργός κυβερνήσεων που… δεν είχαν ενεργοποιήσει το δόγμα;
Πόσο ποιο πολιτικό ρεμάλι μπορεί να γίνει;
 Θα πει δηλαδή ότι περίμενε να γίνει συγκυβέρνηση με τους ποιο ακραίους εθνοπροδότες τους Συριζαίους για να δείξει τον πατριωτισμό του;

Κληθείς να σχολιάσει την όξυνση των επιθέσεων στο πρόσωπό του από τη ΝΔ, με το σκεπτικό ότι «δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως καραμανλικός ο Καμμένος», είπε ότι «το μενού της ΝΔ το έχει αλλάξει ο κ. Σαμαράς, οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης έχουν γίνει πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ οι νεοφιλελεύθεροι Ξαφά και Σκυλακάκης που δεν περνούσαν ούτε απέξω από την πόρτα του Καραμανλή έχουν γίνει κύρια στελέχη του κόμματος».

Και προσθέτει πως «κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή», Που κατά τα λεγόμενα του είχε απενεργοποιήσει το ενιαίο αμυντικό  δόγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...