Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Έφαγε πόρτα απο την Ολλανδία, και η τουρκάλα υπουργός.



«Χοντραίνει» το διπλωματικό «μπρα-ντε-φερ» ανάμεσα σε Ολλανδία και Τουρκία την στιγμή που η αστυνομία της Ολλανδίας αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο στην Ολλανδία στο κονβόι των αυτοκινήτων που μετέφερε την υπουργό Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας όπως μεταδίδει το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS μετέδωσε από την πλευρά του ότι η υπουργός έφθασε στο Ρότερνταμ και κρατείται.
Η Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά είχε δηλώσει νωρίτερα ότι θα ταξιδέψει οδικώς προς το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αφού η ολλανδική κυβέρνηση απαγόρευσε την προσγείωση εκεί του αεροπλάνου που μετέφερε τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών.
Νεώτερες πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν ότι:
Η υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας εμποδίσθηκε από την ολλανδική αστυνομία να εισέλθει στο τουρκικό προξενείο του Ρότερνταμ, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NOS News.
Το NOS μετέδωσε εικόνες όπου φαίνεται η Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά να βγαίνει από αυτοκίνητο μπροστά από το κτίριο του προξενείου και να εμποδίζεται από την αστυνομία όταν προσπαθεί να εισέλθει. Δεν συνελήφθη, διευκρινίζεται.
Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε πληροφορία του NOS, σύμφωνα με την οποία η υπουργός κρατείται.


 

Ολλανδία: Η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που θεωρεί persona non grata τον τούρκο ΥΠΕΞ.


 

Έξαλλος ο Ερντογάν: Θα το πληρώσετε ακριβά





Νεώτερα ….

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι Τούρκοι απέκλεισαν την πρεσβεία και το προξενείο της Ολλανδίας


Πρωτοφανείς καταστάσεις: «Κρυφτούλι» Τουρκάλας υπουργού με τις ολλανδικές αρχές ασφαλείας! – Την εντόπισαν και την απέλασαν!

 

Συνελήφθη Τουρκάλα υπουργός στο Ρότερνταμ - Απέκλεισαν ολλανδική πρεσβεία, προξενείο και οικία πρέσβη οι Τούρκοι! (φωτό, βίντεο)

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που συμβαίνουν είναι απίστευτα. Ανεξάρτητα εάν πάω η δεν πάω τους Τούρκους ,δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι σε υπουργούς μια χώρας που δεν σε έχει βλάψει, η κηρύξει πόλεμο. Με το δίκιο του ο ισλαμιστής –ναζί Ερντογάν (γιατί δεν μπορώ να του δώσω άφεση), να τους αποκαλεί ναζί.

Ανώνυμος είπε...

Οι ολλανδοί εάν νομίζουν ότι θα καθαρίσουν εύκολα με τους Τούρκους είναι γελασμένοι. Εις αύριον τα σπουδαία. Έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ολλανδοι προμηθευουν σπορους απο τη Βραζιλια εως την Ινδια, ενα μποικοταζ σπορων εαν κανουν στους Μογγολους μεσα σε ενα χρονο κατερρευσαν!
Σε αυτο το σημειο εχουμε φθασει, οι Ολλανδοι να εχουν τα σκηπτρα ως σποροπαραγωγικη χωρα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...