Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

«Το παν είναι να τρουπώσω κάπου».



Με ψήφους (και) της νεοδημοκρατικής πλειοψηφίας εξελέγη Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας η Μαρίνα Χρυσοβελώνη των…. ΑΝΕΛ! 

Στις εκλογές του 2014 η  Χρυσοβελώνη ήταν επικεφαλής του υποστηριζόμενου από τους ΑΝΕΛ Συνδυασμού "ΘΕΣΣΑΛΙΑ,Η ΓΗ ΜΑΣ!". Είχε πάρει μόλις 4,63% και είχε εκλεγεί μόνο η ίδια.
Στις βουλευτικές εκλογές του 2015 δεν επανεξελέγη βουλευτής στη Μαγνησία και ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ. Στη συνέχεια μπήκε στην κυβέρνηση ως εξωκοινοβουλευτική υφυπουργός Μεταφορών αλλά στον τελευταία ανασχηματισμό τον Νοέμβριο αντικαταστάθηκε από τον Ν. Μαυραγάνη επίσης των ΑΝΕ. Αυτό προκάλεσε την έντονη δυσφορία της και δημόσιες δηλώσεις της με αιχμές κατά του ίδιου του Π. Καμμένου καθώς ζήτησε στο μεταξύ να τοποθετηθεί σε άλλη θέση, κάτι που δεν έγινε. Τότε είχε αφήσει για πρώτη φορά ανοικτό και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ... 

Έτσι η εκλογή της τώρα ως Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας με τις ψήφους και της ΝΔ -που της προσέφερε νέα "στέγη"-  αποκτά ειδική σημασία καθώς ερμηνεύεται ως προσέγγισή της με την αξιωματική αντιπολίτευση μέσω του Κ. Αγοραστού που είναι και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειαρχών της χώρας. Η κ. Χρυσοβελώνη πήρε μάλιστα 37 ψήφους επί συνόλου 46 ψηφισάντων.
press.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να τρουπώσω..
https://www.youtube.com/watch?v=562d5eUfYDQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...