Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τι είπε παραπάνω ο Ερντογάν. Η μισή Ευρώπη τα ίδια λέει.



Η φιλιππινέζα της Μέρκελ  δήθεν  πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ καταδίκασε χθες Τρίτη με δριμύτητα τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί «ναζιστικών πρακτικών» εκ μέρους της Γερμανίας, με αφορμή τη ματαίωση πολιτικών συγκεντρώσεων στη Γερμανία υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.
Περιγραφή: AdTech Ad«Δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι η σημερινή Γερμανία συγκρίνεται με τη ναζιστική Γερμανία. Είναι ντροπή», δήλωσε.  «Εκπλήσσομαι από τις δηλώσεις που ακούω από την Τουρκία. Όταν ο Τούρκος πρόεδρος και ο υπουργός Εξωτερικών υποστηρίζουν ότι η σημερινή Γερμανία είναι χειρότερη από τη ναζιστική Γερμανία, δεν μπορώ να το αποδεχθώ» τόνισε ο Γιούνκερ.
«Οι γονείς μας και οι παππούδες μας βίωσαν τη γερμανική κατοχή».  
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος τον κάλεσε να «παραμείνει πιστός στον ρόλο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».
«Δουλειά του δεν είναι να λειτουργεί ως εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής κυβέρνησης» σχολίασε ο Τούρκος υπουργός με ανάρτησή του στο Twitter.  Πριν από τον Γιουνκερ είχε αντιδράσει η ίδια η ναζίστρια  Μέρκελ, λέγοντας πως ότι δεν υπάρχει «απολύτως καμία δικαιολογία» για τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 
Η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης σημείωσε ότι τα σχόλια του επικεφαλής του τουρκικού κράτους συμβάλλουν μονάχα στον ευτελισμό του πόνου που βίωσαν τα θύματα των εγκλημάτων των ναζί μας εναντίον της ανθρωπότητας .

Έχει σκεφτεί η βρωμιάρα πόσους ευρωπαίους έχει δολοφονήσει με …οικονομικά μέτρα; Σε λίγο θα φτάσει τον ομοϊδεάτη της Χίτλερ. Ήδη στην Ελλάδα τα θύματα της ξεπερνούν αυτά του Χίτλερ.
Δεν σκοτώνουν μόνο οι βόμβες. Οι «οικονομικές βόμβες» της  είναι χειρότερες και… αφανείς.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με 15.000.000 τούρκους στην Ευρώπη, μόνο πίπες μπορούν να του κάνουν οι Ευρωπέη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...