Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Γνωρίζεις τι είναι η Ατζέντα 2030, η ...ποιος θα νικήσει στο survivor;



Η κυβέρνηση μέσω βουλευτών της έχει διαμηνύσει σε όλους μας πως πρέπει να ξεχάσουμε την έννοια του είμαι αφεντικό του εαυτού μου και του μαγαζιού μου.

Έτσι προωθούνται σε όλη την Ελλάδα συνεταιριστικές δράσεις και κατάργηση των ατομικών επιχειρήσεων.
Συνεταιρισμό θα ονομάζουμε την νέα κολεκτίβα του παγκόσμιου κράτους, καθώς η Ατζέντα 2030 κάνει λόγο για συμπράξεις και όχι για ελεύθερες επιχειρήσεις, οι οποίες ούτως ή άλλως κλείνουν η μία μετά την άλλη λόγω των υπέρογκων φόρων.
Οι συλλογικές επιχειρήσεις θα έχουν συγκεκριμένες εντολές και φυσικά θα ελέγχονται από το κράτος-παρακλάδι της παγκόσμιας εξουσίας.

Στο πλαίσιο λοιπόν «Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας», δημιουργούνται «κοινωνικοί συνεταιρισμοί - Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.)». Προκειμένου να υπάρχει λοιπόν κίνητρο και να μπουν σε αυτές όλοι οι αγρότες, το «τυρί» που δίνεται είναι η µμείωση φορολογικών συντελεστών κατά 50% από τους εκάστοτε ισχύοντες, για όσους αγρότες είναι µέλη και συµµετέχουν ενεργά σε αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις.
Εν ολίγοις, όποιος θέλει να είναι ελεύθερος επιχειρηματίας αγρότης θα πληρώνει περισσότερους φόρους από εκείνους που «στριμώχνονται» στις κολεκτίβες, οι οποίες θα ελέγχονται από κράτος και πολυεθνικές. Τελικά θα αναγκαστεί και αυτός να προσχωρήσει σε αυτές!

Αυτό προωθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθαρογράφεται σχετική διάταξη για να σταλεί στο υπουργείο Οικονοµικών και εξαρτάται σε µμεγάλο βαθµό από τις τεχνικές λεπτοµέρειες υλοποίησης της συµφωνίας µε την Τρόικα.
Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε στο agronews, η ευνοϊκή διάταξη θα αφορά όσους παραγωγούς, αποδεδειγμένα είναι µέλη και παραδίδουν τη σοδειά τους στις οργανώσεις, θα «πιάνει» δε, µόνο το ποσοστό της παραγωγής, που παραδίδεται στον συνεταιρισµό.
Τουτέστιν, αν κάποιος παραγωγός διοχετεύσει στο συνεταιρισµό του το 80% της σοδειάς του, θα φορολογηθεί µε συντελεστές κατά 50% µειωµένους, από τους εκάστοτε ισχύοντες (σήµερα 22%-45% ανάλογα µε το κλιµάκιο), για το εισόδηµα που θα προκύψει από την πώληση της παραγωγής του στον Αγροτικό Συνεταιρισµό.

Το ελεύθερο εμπόρευμα θα υπερφορολογείται! Η Ατζέντα 2030 είναι εδώ και κάνει κρότο!!!!

Την ίδια ώρα με τους δασικούς χάρτες, τον χαρακτηρισμό δηλαδή ως δάσους, καλλιεργήσιμων και κατοικήσιμων περιοχών, μειώνεται η έκταση δραστηριότητας των αγροτών και όλα θα ορίζονται από το κράτος! Μέσω των δασικών χαρτών, στο πλαίσιο της εφαρμογής της νέας Ατζέντας 2030, επιδιώκουν να αρπάξουν γη και ακίνητα από εκατομμύρια Έλληνες.
Σκοπός είναι αφενός να μαζευτούν λεφτά μέσω των ενστάσεων που κατατίθενται από ιδιοκτήτες, προκειμένου να σώσουν την περιουσία τους, αφετέρου το μάντρωμα των ανθρώπων σε πόλεις και οικισμούς για να ελέγχονται, ενώ στην φύση θα δημιουργηθούν ζώνες απαγόρευσης πρόσβασης (no human zones).
Οι δασικοί χάρτες που αναρτήθηκαν για την Πάτμο και την Σύμη ξεπερνούν κάθε όριο.  
Σύμφωνα με το δασικό χάρτη της Πάτμου το νησί χαρακτηρίζεται σε ποσοστό 80% δασικό, ενώ παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει, πως μέχρι αποδείξεως του εναντίου, το 80% του νησιού ανήκει στο Δημόσιο και απαγορεύεται η όποια ανθρώπινη δραστηριότητα.
Οι θιγόμενοι έχουν γενικά στην διάθεσή τους μόλις 60 μέρες για να καταθέσουν ένσταση ενώ χρειάζονται πολλά χρήματα για το αντίστοιχο παράβολο της προσφυγής.
«Μέχρι στιγμής με τους χάρτες δύο νησιών της Πάτμου και της Σύμης, τα προβλήματα είναι συγκλονιστικά. Η Πάτμος ουσιαστικά πηγαίνει σε μία κατάσταση κατά την οποία το 80% της επιφάνειάς της χαρακτηρίζεται δασικό.
Που βρέθηκε το δάσος στην Πάτμο… και οι ίδιοι οι Πάτμιοι απορούν, μόνο ρίγανη έχει στο νησί! Το ίδιο συμβαίνει και στη Σύμη. Η εφαρμογή των χαρτών αυτών θα οδηγήσει σε καταστάσεις που θα είναι μη αναστρέψιμες. Η ζημιά δεν θα μπορεί να θεραπευτεί» αναφέρει ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, προσθέτοντας ότι οι χάρτες που έγιναν είναι πολύ πρόχειροι .
Σύμφωνα με τον ίδιο χαράσσονται τα όρια των δασών στο… γόνατο καταστρέφοντας ολόκληρες περιοχές. «Η κατάσταση και στα δύο νησιά είναι τραγική. Είναι λάθος οι χάρτες ενώ και το διάστημα που δίνεται για τις προσφυγές είναι μικρό δηλαδή 60 ημερών και είναι και μεγάλα τα ποσά για τα παράβολα ώστε να προσφύγουν οι θιγόμενοι.
Σε ότι αφορά την Πάτμο είναι δεσμευμένο πολύ μεγάλο κομμάτι του νησιού από την αρχαιολογία, ένα άλλο κομμάτι είναι natura έρχονται τώρα και οι δασικοί χάρτες… Εκεί πλέον ακυρώνονται περιουσίες.

Αυτή είναι η δημόσια διοίκηση που έχουμε και ο Θεός ξέρει πως θα προστατευτούν οι πολίτες. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο αλλά αδιάφορο για πολλούς.

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσθεσε σε αυτο και την υποχρεωτικη ερημοποιηση νησιων κατω των 1.000 κατοικων (περσυνη απαιτηση Σοιμπλε) και ερχομαστε στην Ατζεντα 21. ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ! Κατι οι περιοχες NATURA κατι τα ιστορικα μνημεια της UNESCO, "δασικοι χαρτες", ολο το ποπολο συγκεντρωμενο στις πολεις! ΝΟ HUMAN ZONES! ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ! ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Η δομηση τής Ελλαδος θά γίνει κατά τά εβραικά σχέδια !! Ποιοί δέν τό βλέπουν ??....
Εντομεταξύ μη χάνετε τά επεισόδια τού σαρβάιβορ γιατί ...ά ..!!! δέ σάς θέλουν σκεπτόμενους γιατί είστε επικίνδυνοι γιαυτούς ...
Αρνάκια γάλακτος μάς θέλουν ολους, στα χέρια τής σιωνιστικής εβραικής νέας τάξης γιά την προετοιμασία τής ελευσης τού παπάρα μεσσία τών εβραίων ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα προλάβει να εφαρμοστεί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...