Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Άξιος ο μισθός του έμμισθου…..




Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ως καλός κομισάριος μαζί με τα αργυρώνητα στυλό των δημο(σ)κόπων του, χρεώνει όλους τους αναποφάσιστους η στον Κούλη η στον Σύριζα. Αναποφάσιστοι που να μην γνωρίζουν ακόμη πιο από τα μικρά κόμματα θα ψηφήσουν δεν υπάρχουν . Για να προετοιμάσει δε έδαφος αποστασιοποίησης δίνει ένα 10% στο κόμμα που τον ταΐσε.
 Αναφέρουν οι γελοίοι ότι …Το μεγαλύτερο ποσοστό στην απροσδιόριστη ψήφο, που ξεπερνάει το 42%, προέρχεται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ (35%).  

Αυτό καταγράφεται και στις συσπειρώσεις των ψηφοφόρων των κομμάτων το 2015. Η συσπείρωση της ΝΔ φτάνει το 82%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι μόλις 28%. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν μετακινηθεί προς κάποιο άλλο κόμμα, αλλά παραμένουν στη «μετέωρη» ψήφο.
Έτσι όπως πάει θα μας τον βγάλει σε λίγο και πρώτο κόμμα. Οσο για την Χρυσή Αυγή; Eκει δούλεψε το …τσεκούρι του Μάκη. Την έστειλε στην Πέμπτη θέση.

Μάλλον για πρωταπριλιάτικη μοιάζει η δημοκόπηση τους.

Έτσι στην πρόθεση ψήφου («αν είχαμε σήμερα βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε»), το 23,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά το 10,6% ενώ ακολουθούν: ΚΚΕ 5,9%, Δημοκρατική Συμπαράταξη  4,2%, Χρυσή Αυγή  4%, Ένωση Κεντρώων 1,6%, Πλεύση Ελευθερίας  1,1%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,8%, Ποτάμι  0,7%, Ανεξάρτητoι Έλληνες  0,6% και Λαϊκή Ενότητα 0,6%. «Άλλο κόμμα» δήλωσε πως θα ψηφίσει το 3,4%. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα» απάντησε το 17,2%, ενώ «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» είπε το 7,5%. «Δεν θα ψηφίσω» δήλωσε το 12,1% και «Λευκό / Άκυρο» είπε το 5,9%.
Αλλά στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (με πολλαπλή αναγωγή και αλχημεία ) η ΝΔ συγκεντρώνει 35%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, το ΚΚΕ 9,0%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 7,0%, η Χρυσή Αυγή 6,5%, η Ένωση Κεντρώων 3%, η Πλεύση Ελευθερίας 2%, το Ποτάμι 2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%, 1,5% η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 1,5% η Λαϊκή Ενότητα. Το 6% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα ψηφίσει «Άλλο Κόμμα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κούλογλου, τούρκος, Μπαξεβάνης γνήσιος αλβανός...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...