Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Όλοι …παρακολουθούν …όλους.



Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ από τα πορίσματα που αφορούν την ύπαρξη κοριών και καμερών στο Πάρκο Γουδή ενώ βρέθηκαν και κρυφές κάμερες και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά!
Παρακολουθούνταν υπάλληλοι της Ομοσπονδίας, διεθνείς παίκτες και εθνικοί προπονητές στο προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων σε μια πρωτοφανή ιστορία κατασκοπείας!
 Η Διοικούσα Επιτροπή επιτίθεται στην προηγούμενη διοίκηση και θα αποστείλει στον εισαγγελέα το πόρισμα...
Στην ανακοίνωση της  μεταξύ άλλων αναφέρει.
 Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων ασφαλείας, συμπληρωματικά στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή και αιφνιδιαστικά στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά, που διενεργήθηκαν από ιδιωτική ανεξάρτητη εξειδικευμένη εταιρεία, δίνονται στη δημοσιότητα τα δύο πορίσματα και ανακοινώνονται τα παρακάτω. 
 «Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, παραδίδει στην δημοσιότητα και αποστέλλει στη Δικαιοσύνη νέα πορίσματα, που πιστοποιούν την ύπαρξη εν λειτουργία μηχανισμών παρακολούθησης των υπαλλήλων της, των διεθνών παικτών και των εθνικών προπονητών στο προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων στον Άγιο Κοσμά, τα οποία είχαν τοποθετηθεί εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και την αποκάλυψη υπόγειας εγκατάστασης για την τοποθέτηση μηχανισμού καταγραφής των παρακολουθήσεων στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στο Γουδί. 
 Η ντροπή της τοποθέτησης των μηχανισμών αυτών, προφανώς επακόλουθο αντίστοιχων μηχανισμών που βρέθηκαν στα γραφεία της Διοίκησης της ΕΠΟ και στην είσοδο των γραφείων της ΚΕΔ, βαρύνει όλους όσους υιοθέτησαν ή, αν γνώριζαν, δεν κατάγγειλαν τις πρακτικές αυτές και πλήττει βαριά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. 
 Είναι ζήτημα τιμής, να μην επιτρέψει οιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης μπορεί πιθανώς να επιχειρηθεί. 

Σημειώνεται ότι εδώ και μέρες έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΥΠ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αλλά και την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών καθώς έχουν πραγματοποιηθεί 51 κλήσεις με συνακροάσεις των τηλεφωνικών κέντρων του ΚΚΕ με το Ποτάμι, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ένωση Κεντρώων, τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα σε μία κλήση που έγινε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 ο καλών μίλησε στην τηλεφωνήτρια όπως αποκάλυψαν τα στελέχη του ΚΚΕ στην ΑΔΑΕ!
 Η εφημερίδα γράφει ότι το πόρισμα της ΑΔΑΕ σημειώνει ότι υπάρχει ένδειξη ότι χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της παραποίησης προέλευσης τηλεφωνημάτων.
 Τώρα μένει να φανεί εάν όχι μόνο έλαβαν χώρα εκτεταμένες υποκλοπές αλλά και αν αυτές έγιναν στο πλαίσιο ενιαίας παρακολούθησης όλων από τον χώρο της πολιτικής μέχρι τον χώρο του αθλητισμού.



Εάν κάνεις μια βόλτα και έχεις σκάνερ συχνοτήτων μπορείς να μπεις και να δεις τι παίζετε στις μισές «κρεβατοκάμαρες» αφού όλοι έχουν βάλει στα σπίτια τους κάμερες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η χαρα του μπανιστιρζη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...