Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Έχουν και στην Γαλλία "παρακρατικούς ακροαριστερούς" ;



Σκηνές απείρου κάλλους απο παρακρατικούς ακροαριστερούς εκτυλίχθηκαν σήμερα λίγο πριν από την έναρξη προεκλογικής συγκέντρωσης της υποψήφιας της για τις  προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν.
Οι αρχές προχώρησαν στην απομάκρυνση δεκάδων ανθρώπων και την εκκένωση της αίθουσας στο Αιάκειο, στην Κορσική.
Τουλάχιστον 50 «διαδηλωτές - παρακρατικοί  συγκεντρώθηκαν μπροστά από την αίθουσα στο Αιάκειο και φώναζαν το σύνθημα «Δεν θέλουμε το Εθνικό Μέτωπο», έγραψε η τοπική εφημερίδα Corse Matin.
Ορισμένοι εξ αυτών κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης όπου η Λεπέν αναμενόταν να εκφωνήσει μια ομιλία, συγκρούστηκαν με τους σωματοφύλακες της ηγέτιδας του Εθνικού Μετώπου και εκτόξευσαν δακρυγόνα, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν την αίθουσα, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η εκδήλωση μεταφέρθηκε σε άλλη αίθουσα, μετέδωσε επιπλέον το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV.Ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν Νταβίντ Ρασλίν κατήγγειλε σε μήνυμά του στο Twitter ότι οι τοπικές αρχές δεν έλαβαν επαρκή μέτρα ασφαλείας και επέτρεψαν σε ακροαριστερούς να φθάσουν σε πολύ κοντινή απόσταση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στέλεχος του Εθνικού Μετώπου τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων.

 


 

«Αντιφασιστική» πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής -Αποκαθίσταται η κυκλοφορία σε Αλεξάνδρας και Μεσογείων [εικόνες]


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν Νταβίντ Ρασλίν.....

Ανώνυμος είπε...

Παρακρατικοί ακροαριστεροί = οργανα του σόρος !! Οπως καί πάντού δηλαδή !!

Ανώνυμος είπε...

Κοινό χρηματοδότη και τα δύο άκρα έχουν και παίζουν τους ρόλους του καλού και του κακού μπάτσου.

Ανώνυμος είπε...

Η πίστη στο Εθνος τίς αξίες την ιστορία καί τίς παραδοσιακές αρχές γιά κάθε άνθρωπο , δέν είναι ακρότητα. Τό αντίθετο όμως είναι , καί δυστυχώς αυτό έχει καλιεργηθεί από τη σιωνιστική ταλμουδιστική εβραική νέα τάξη , φυσικά διά τάς ανάγκας της.....

Ανώνυμος είπε...

11:41 π.μ. ετσι ακριβως.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...